Rabattkoder till GardenStore

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på gardenstore.se

GardenStore
GardenStore är butiken på nätet för dig som är intresserad trädgård och uteliv. Hos GardenStore hittar du hundratals kända varumärken inom varukategorier som innefattar allt från arbetskläder till sandlådor, badtunnor och mycket mer. De har den uttalade ambitionen att bli den största och mest omfattande Svenska trädgårdsbutiken genom att erbjuda nätets bästa priser, trevlig och professionell kundservice och det största utbudet av högkvalitativa trädgårdsartiklar. De erbjuder dessutom prisgaranti, vilket innebär att om du hittar en viss produkt till ett bättre pris hos någon annan återförsäljare så lovar de att matcha det. Med en GardenStore rabattkod kan du välja och vraka i ett stort utbud till ännu bättre priser. Läs mer »
Alla reavaror hos GardenStore
Här hittar du rea-avdelningen hos GardenStore med massor av erbjudanden på utvalda varor
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till GardenStore

27

personer har besökt vår sida för GardenStore denna vecka

1

person har sparat pengar hos GardenStore denna vecka

Butiker liknande GardenStore

Populära butiker i samma kategori som GardenStore. Se alla butiker inom kategorin trädgård.

Info om GardenStore rabatter

GardenStore Screenshot Screenshot från gardenstore.se
Hos GardenStore finns någonting för alla årstider och alla sammanhang. Oavsett årstid och om du är en trädgårdsintresserad villaägare, hyr en kolonilott, har en stuga eller har tillgång till en trädgård på något annat sätt har GardenStore någonting att erbjuda. En GardenStore rabattkod låter dig inhandla till exempel en lövblåsare för hösten då löven faller, eller en snöslunga för vintern (som med lite tur för med sig snö). Precis som de flesta känner till så är dock sommaren, våren, och tiden strax dessförinnan alla trädgårdsentusiasters bästa och mest arbetssamma årstid. Hos GardenStore finns ett sortiment med de obligatoriska trädgårdsredskap som behövs för alla förberedelser som behöver genomföras. Krattor, räfsor, saxar och sekatörer, gräsklippare (el- och bensindrivna, robotgräsklippare för den som hellre ser på när gräsmattan klipps än gör det själv), motorsågar och så vidare. Men det viktigaste av allt är kanske ändå utemöblerna, det är ju trots allt i dem man ska sitta i och avnjuta frukterna av allt arbete. Här finns att välja mellan möbelgrupper, utesoffor, solskydd och inte minst grillar för ljumna sommarkvällar. Om man har två träd på lämpligt avstånd från varandra i trädgården så passar de alldeles utmärkt för en hängmatta - att ligga i en är en av sommarens absoluta höjdpunkter.

Ibland saknas utrymme inomhus, någonstans måste man ju förvara trädgårdsredskapen. För det finns det ett stort antal friggebodar att tillgå. Sortimentet rymmer också lekstugor, carports, bastustugor, växthus och utedass. Det finns med andra ord gott om möjligheter för den som letar efter ett lite större projekt att förgylla trädgården med. Utöver allt som redan tagits upp finns gott om trädgårdsdekorationer; flaggstänger, staket och grindar, utomhusbelysning och andra dekorationer. Den miljöintresserade tittar förmodligen gärna på kategorin med solceller och kompostering. GardenStore erbjuder fri frakt och självklart öppet köp med eller utan en av våra GardenStore rabattkoder.

Kontakta GardenStore

AdressGardenStore
Hägerstensvägen 149
126 48 Hägersten
Telefon08-622 60 00
E-post[email protected]