Rabattkoder till Greatdays

Till butiken
Rea hos Greatdays
Alla aktuella upplevelser till kampanjpris hos Greatdays
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Greatdays

Populära butiker i samma kategori som Greatdays. Se alla butiker inom kategorin upplevelser.

Missa inga rabattkoder till Greatdays, gå med i vårt nyhetsbrev!

Utgångna Greatdays rabattkoder

Rabattkoder till Greatdays som har passerat sista giltighetsdatum. I vissa fall kan utgångna koder fortfarande fungera.
15% rabatt hos Greatdays.se
Få 15% rabatt på hela utbudet av upplevelser hos Greatdays denna vecka
SUPERWEEK18
15% rabatt på allt hos Greatdays
Denna vecka får du 15% rabatt på hela sortimentet av upplevelser hos Greatdays.se
GREATWEEK
10% rabatt på påskpresenter hos Greatdays
Få 10% rabatt på upplevelser perfekta som påskpresenter hos Greatdays.se med denna rabattkod
UPPLEVPÅSK
15% rabatt på allt hos Greatdays
Få 15% rabatt på hela sortimentet hos Greatdays under Black Weekend med denna rabattkod
BLACKGD
15% på hela sortimentet hos Greatdays
Till och med söndag får du 15% rabatt på hela sortimentet med denna Greatdays rabattkod
SUPERWEEK17

Handla med rabatt på greatdays.se

Greatdays
Har du svårt att hitta på presenter till den som har allt? Då passar det perfekt att ge bort en upplevelse, och på nätbutiken Greatdays hittar du massor av upplevelsepresenter, både roliga, utmanande, spännande, mysiga och avkopplande. Här finns något för alla. Passa också på att utnyttja Greatdays rabattkod, så får du köpa upplevelsen till ett riktigt bra pris.
Greatdays Screenshot Screenshot från greatdays.se

Info om Greatdays rabatter

Greatdays startades 2008 och är nu en av de ledande leverantörerna av upplevelsepresenter i Sverige. Företaget erbjuder mer än 800 upplevelser över hela landet. Konceptet stavas kvalité, användarvänlighet och glädje. Det ska vara enkelt att ge bort en upplevelse som mottagaren har glädje av! Upplevelsepresenten ges i form av en exklusiv presentask som innehåller ett värdebevis som används för att boka upplevelsen plus en broschyr om hur man bokar den. Det går även att skicka med en tryckt hälsning till mottagaren.

Greatdays erbjuder kvalitetssäkrade upplevelser som levereras i lyxiga presentaskar. Mottagaren kan själv bestämma när och var upplevelsen skall njutas och har dessutom full bytesrätt i ett år, om det föreslagna äventyret mot förmodan inte skulle passa. Med en rabattkod till Greatdays får du dessutom extra mycket äventyr att ge bort! Du väljer enkelt mellan massor av upplevelser på Greatdays.se. Varför inte få göra en 3D-skulptur av sig själv? Gasa i en Lamborghini eller lära sig brygga sitt eget öl? Kanske en matkasse med råvaror och recept hem till dörren till småbarnsfamiljen? I kategorier som Familj, Naturupplevelser, Relax, Mat& Dryck, Motorsport och Kultur finns upplevelser för alla önskemål. Du kan söka på spänningsgrad 1-5 för att lätt leta fram en passande present till den som kanske mer uppskattar en mysig afternoon tea än en grottkrypning eller forsränning. Blir det ändå för svårt att välja finns det presentkort i valörer från 100 kr och uppåt. Då får mottagaren välja fritt i det stora utbudet. Med en Greatdays rabattkod kan du ge bort en prisvärd present som aldrig blir fel!

Man kan alltså ge bort upplevelser inom en mängd olika kategorier. På temat vatten kan man locka med dykning eller fiske och på temat luft med luftballongfärder eller helikoptersightseeing. Mottagaren kan få prova på sporter som klättring och paddling eller naturupplevelser som övernattning i kolarkoja eller hundspannsfärder. Till den motorintresserade passar säkert att få köra folkrace eller att få en åktur i en supersportbil. Bland matupplevelserna hittar du allt från middagar med olika teman till te- eller chokladprovningar. Den kulturintresserade kan få gå på teater eller stadsvandringar. Det finns också flera olika spapaket att välja mellan med till exempel massage eller ansiktsbehandling. Vill man ha en skön weekend kan man åka på kryssning eller boka en hotellövernattning. Har du svårt att välja rätt i det stora utbudet kan du helt enkelt ge bort ett presentkort med en bestämd summa, så får mottagaren välja själv.

Beställ enkelt en upplevelse genom Greatdays på nätet, och glöm inte att använda dig av en av våra Greatdays rabattkoder. Passa på att glädja någon med en oförglömlig upplevelse redan idag. På Greatdays finns presenter även till den som har allt!