Rabattkoder till Haglöfs

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på haglofs.com

Haglöfs
Haglöfs är ett av Sveriges mest igenkända märken. Generellt sett står man för god kvalité och erbjuder således kläder, väskor, friluftsutrustning och skor som är tåliga och slitstarka. Genom att använda en Haglöfs rabattkod kan man därmed vara säker på att man får produkter som är prisvärda. Läs mer »
Fri frakt vid köp över 1000 kr
Hos Haglöfs bjuder man på fri frakt vid beställningar över 1000 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Haglöfs

3

personer har besökt vår sida för Haglöfs idag

0

personer har sparat pengar hos Haglöfs idag

Butiker liknande Haglöfs

Populära butiker i samma kategori som Haglöfs. Se alla butiker inom kategorin friluftsliv.

Info om Haglöfs rabatter

Haglöfs Screenshot Screenshot från haglofs.com
Haglöfs grundades för drygt 100 år sedan och har sedan dess blivit en av de största leverantörerna av friluftskläder, utrustning och skor för friluftsliv. Man är stolta över att kunna erbjuda väl genomtänkta produkter som ska tåla äventyr och vara lämpliga för alla som är yrkesverksamma utomhus. För att lyckas med detta samarbetar man med elitidrottare, friluftsentusiaster och forskare kring funktionalitet av kläder. Man är ett ansvarstagande märke som söker uppfylla moderna krav med hållbarhet i alla produktionsled. Detta speglar själva produkterna i sig och hur de är tänkta att användas. Haglöfs väljer därför noggrant sina fabriksleverantörer för att minska negativ påverkan på miljön. Man är även medlemmar i en rad organisationer som söker minska utsläpp, öka återvinning samt använda material som är förnybara och miljövänliga. När man använder sig av en Haglöfs rabattkod bidrar man därför till en mer hållbar klädindustri och bättre miljö.

Man kan handla Haglöfs produkter direkt på deras hemsida. Det finns ett stort urval av varma och tåliga kläder. Strukturen på webbshoppen är spännande då man kan välja att sortera sin sökning på aktiviteter vilket underlättar att få en överblick över lämpliga produkter. Det finns således kategorier för skidåkning, trekking, berg, utomhusaktiviteter med mera. Det finns även en tydlig storleksguide och skötselråd för olika produkter.

Rabatten får man genom att fylla i sin rabattkod till Haglöfs i kassan när man beställer sina varor. För tillfället accepteras endast Visa eller Mastercard som betalningsalternativ. Frakten av de beställda produkterna är gratis om värdet överstiger 1000 kr. Under detta tillkommer en fraktavgift om 39 kr. Då man är noga med att behålla en hög kvalité på sina produkter finns en kundtjänst att kontakta direkt på hemsidan om någon produkt inte uppfyller kraven.