Rabattkoder till Halebop

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på halebop.se

Halebop
Dags att byta mobilabonnemang? Kanske ska du prova Halebop? Företaget har sex år i rad fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder av Svenskt Kvalitetsindex. Halebop erbjuder långa samtal till låga priser, sms/mms till fördelaktigt pris och supersnabb surf i Telias 4G-nät. Använd din Halebop rabattkod vid din nästa beställning på Halebops butik på halebop.se så dras rabatten av direkt i kassan. Läs mer »
Beställ mobil med fri frakt från Halebop
När du handlar från Halebop.se får du fri frakt på alla beställningar
Obekräftat slutdatum
Halebop erbjudande
Gratis Kontantkort hos Halebop. Välj mellan flera olika prisplaner.
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Halebop

114

personer har besökt vår sida för Halebop denna vecka

3

personer har sparat pengar hos Halebop denna vecka

Butiker liknande Halebop

Populära butiker i samma kategori som Halebop. Se alla butiker inom kategorin telefoni.

Info om Halebop rabatter

Halebop Screenshot Screenshot från halebop.se
Halebop är en mobiloperatör som varit verksam på marknaden sedan maj 2000. 2001 köptes bolaget upp av Telia och lanserade Halebops kontantkort. Från början erbjöd man bara kontantkort till låga priser men sedan 2007 kan man också teckna abonnemang hos Halebop. Halebop ingår i Telia Sonera-koncernen och all trafik går i Telias mobila nät. Man är dock ett eget varumärke och erbjuder eget sortiment.

På jakt efter en ny mobil, ett billigt mobilabonnemang, kontantkort eller mobilt bredband? Använd den lilla operatören i det stora nätet! Halebop har blivit känd som den schyssta mobiloperatören på den svenska mobilmarknaden. De erbjuder de klart lägsta priserna, utmärkt täckning i Telias nät och har haft de nöjdaste kunderna fler år i rad (i hela sex år faktiskt!). Halebop är ett litet företag med mindre än 20 anställda eldsjälar som sedan starten år 2000 har gått helhjärtat in för att erbjuda svenska mobilanvändare de bästa villkoren, snabbaste hastigheterna och bussigaste priserna. De erbjuder till exempel fria SMS till hela jordklotet, oändliga telefonsamtal och en kundtjänst som du kan chatta med mellan 8-22 årets alla dagar. Det tajta lilla gänget på Halebop gör kort och gott allt för att förenkla livet för dig och ge dig så mycket som möjligt för dina pengar. Halebop använder som sagt Telias nät för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt, både vad gäller täckning och surfhastighet. Telia har Sveriges största, bästa och 4G-surfigaste nät.

På Halebops webbplats halebop.se hittar du ett brett utbud av mobiltelefoner, surfplattor och andra prylar från ledande tillverkare som iPhone från Apple, Galaxy-telefoner från Samsung, Xperia från Sony och många andra till förmånliga priser. Här kan du också beställa ett abonnemang som passar just dina behov samt beställa en lång rad praktiska tillvalstjänster till ditt abonnemang - allt för att inte behöva betala något i onödan. Med en av våra Halebop rabattkoder får du ett ännu bättre erbjudande på de redan bussiga priserna. Aktuella rabattkoder till Halebop och andra svenska och internationella företag på nätet hittar du på den här sidan. Vi tror att du kommer bli mer än nöjd med din nya mobiloperatör – något annat vore väl konstigt när alla andra kunder jublar år efter år!

Här har vi samlat alla erbjudanden, kampanjer och rabatter hos Halebop. Ta del av en Halebop rabattkod och använd nästa gång du vill teckna abonnemang eller köpa kontantkort.