Rabattkoder till Happygreen

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på happygreen.se

Happygreen
Happygreen säljer olika typer av hälsoprodukter på nätet. Man är som företag mycket engagerade i hälsa och hur man kan underlätta för människor att må bättre. Det är tämligen spännande produkter som finns på sidan vad gäller alla aspekter av välbefinnande. Man har ett stort urval men valt att inte nischa sig till någon specifikt område av hälsa. Detta är bra då det känns som att sidan helt enkelt valt ut de bästa produkterna som finns på marknaden. Har man en Happygreen rabattkod kan man enkelt hitta någon intressant produkt till ett riktigt bra pris. Företaget har ett fokus på att de varor man tillhandahåller ska vara tillverkade under hållbara förutsättningar. På samma sätt värnar man om att alla produkter ska vara hälsosamma och nyttiga. Läs mer »
Happygreen kampanj
Här hittar du alla just nu aktuella kampanjvaror på happygreen.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från Happygreen.se
Hos Happygreen får du alltid fri frakt på alla beställningar
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Happygreen

88

personer har besökt vår sida för Happygreen denna vecka

1

person har sparat pengar hos Happygreen denna vecka

Butiker liknande Happygreen

Populära butiker i samma kategori som Happygreen. Se alla butiker inom kategorin skönhet.

Info om Happygreen rabatter

Happygreen Screenshot Screenshot från happygreen.se
För att man som kund ska kunna få en överblick över alla produkter som finns hos Happygreen finns det några övergripande kategorier att bläddra bland. Det finns kropp, ansikte, hår, hälsa&kosttillskott, livsmedel, träning. Man har även en kategori där man kan bläddra bland de olika varumärkena samt en kategori där man har samlat alla olika aktuella kampanjer som sidan har. Dessa stora kategorier är mest till för att man ska kunna navigera i stora drag. Varje kategori har en mängd olika underkategorier där man mer specifikt kan hitta det man söker efter. Man kan även söka efter produkter i fritext om man vet vad man letar efter. Ska man använda sin Happygreen rabattkod men inte helt vet vad man ska köpa finns det en hel del rekommendationer och tips direkt på Happygreens startsida. Här kan man ofta hitta speciellt populära produkter eller olika nyheter. Det finns ofta tydliga beskrivningar och utvärderingar av de olika produkterna vilket underlättar mycket om man är ovan vid dessa typer av varor. Längst ner på sidan finns även kortare artiklar som kan fungera som inspiration för den som är nyfiken eller vill lära sig mer. Här kan man till exempel läsa om varför rödbeta är nyttigt, hur olika vitaminer fungerar eller vilka fröer som kan vara lämpligt för just dig att äta lite extra av. Denna typ av information är både intressant och trevligt oavsett vilken kunskap man har sedan tidigare.

Själva webbsidan Happygreen är snyggt utformad och enkel att använda. Har man frågor om sidan eller specifika produkter kan man enkelt kontakta sidans kundtjänst på mejl eller så kan man ringa. Det finns även en sida där de vanligaste frågorna och svaren finns samlade. Är man extra intresserad och tycker om sidan finns det även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på digitalt. Sidan erbjuder fri frakt och man kan betala med faktura utan extra kostnad. Leverans får man vanligen inom två till fem vardagar men det finns möjlighet att få paketet snabbare och kostar 29 kr (en till två dagar). Det finns flera olika alternativ att betala och man skriver in sin rabattkod till Happygreen direkt när man betalar på sidan. Man ser då exakt hur mycket rabatt man får på sitt köp. Skulle man inte vara nöjd har man ångerrätt upp till 14 dagar vilket alltid är tryggt.

Kontakta Happygreen

AdressHappy Green
c/o Sydsvenskan
205 05 Malmö
Telefon08-450 60 60
E-post[email protected]