Rabattkoder till Park Inn

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på parkinn.se

Park Inn
Park Inn hotell är en del av Radisson och hotellen står ofta skrivna som "Park Inn by Radisson". Kedjan lägger fokus på en bekväm och prisvärd hotellupplevelse där man anser att det viktigaste är bekväma sängar, bra service och prydligt städade rum. Sett över hela världen har man över 140 olika hotell. Man kan använda en Park Inn rabattkod oavsett om man ska boka hotell privat eller om man reser i arbetet. Det finns access till Internet på alla rum hos Park Inn utan extra kostnad. Behöver man en större bandbredd så som vid streaming av film eller andra större videoklipp kan man även få detta mot en mindre avgift. Läs mer »
10% rabatt hos Park Inn
Boka 10 eller 14 dagar tidigare och spara 10% på utvalda hotell hos Park Inn
Obekräftat slutdatum
Boka tidigt-rabatt på hotell hos Park Inn
Boka 21 eller 28 dagar tidigare och spara 20% på utvalda hotell hos Park Inn
Obekräftat slutdatum
Park Inn erbjudande
Alla aktuella specialerbjudanden på hotell hos Park Inn
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Park Inn

2

personer har besökt vår sida för Park Inn idag

0

personer har sparat pengar hos Park Inn idag

Butiker liknande Park Inn

Populära butiker i samma kategori som Park Inn. Se alla butiker inom kategorin hotell.

Info om Park Inn rabatter

Park Inn Screenshot Screenshot från parkinn.se
Park Inn är en hotellkedja i mellanklasskategorin som erbjuder prisvärt och fräscht boende för såväl affärsresenärer som privata besökare. Du kan använda en rabattkod till Park Inn för att få ett ännu bättre pris på din övernattning. Park Inn ingår i den ledande hotellkoncernen Radisson Hotels och de drygt 140 hotellen finns i många delar av världen. På Park Inns hotell sätts bekvämlighet och god service i främsta rummet. Man har en servicetanke som kallas Yes I Can! för att säkerställa att alla gäster får ett gott, professionellt och personligt bemötande. År 2009 fick Park Inn högsta betyg i undersökningen "European Hotel Guest Satisfaction Index Study" där man mätte hur pass nöjda europeiska gäster var med olika hotell inom mellankategorin i 17 olika hotellkedjor. Använd din Park Inn rabattkod för att smita iväg på ett litet break från vardagen, lite billigare!

Radissons alla olika hotell ingår i ett större hotellbonusprogram. Detta heter Club Carlson och fungerar som ett förmånsprogram. Man kan anmäla sig att bli medlem direkt på Parkinn.se och får då sedan automatiskt bonuspoäng när man bokar hotell, det är dock inte alltid man är kvalificerad för bonus om man bokar sitt hotell med rabattkod. Som medlem får man även bonuspoäng på mat och dryck som man handlar på hotellet. Bonuspoängen kan man sedan lösa in mot olika förmåner så som uppgradering av rum, filmer som visas på rummet eller kostnadsfria förmånsnätter. Park Inn har även olika specialerbjudanden som löpande ändras. Detta kan vara weekenderbjudanden eller olika sorters upplevelser som ingår i hotellvistelsen. Det går ofta att använda en av våra Park Inn rabattkoder för att boka dessa erbjudandena.

Det är enkelt att boka hotellvistelse direkt på Parkinn.se. Det finns en flik för att söka var olika hotell finns och även en flik där man direkt kan boka. Enklast är att skriva in vilken stad man ska åka till och vilka datum man vill övernatta. Man kan även direkt skriva in en Park Inn rabattkod för att i sökningen se vilket pris man får på de olika alternativen som erbjuds. Man kan ofta även ta bort eller lägga till frukost på sin bokning. För att bekräfta en bokning behöver man ange sina uppgifter samt betala med kreditkort. Beloppet dras dock ej innan vistelsen. Vill man ej ange kortuppgifter kan rum reserveras men då måste man infinna sig senast 18:00 lokal tid.