Rabattkoder till Homeroom

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på homeroom.se

Homeroom
Homeroom är en svensk e-handelssida för heminredning, som samlar alla tänkbara produkter inom just detta. Man är en del av Ellos Group, den ledande aktören inom e-handel i Norden. Ellos Group är också verksamma i samtliga nordiska länder. Ellos Group är baserade i Borås och står även bakom varumärken som Ellos, Jotex och Stayhard. Ellos har miljontals kunder och affärsidén är att ständigt erbjuda dessa bästa möjliga utbud och kundupplevelse. Dessutom ska dessa aspekter också vara i ständig förbättring. Ellos Group har ca 700 medarbetare och omsätter runt 2 miljarder kronor årligen. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Homeroom just nu. Tipsa oss om en Homeroom rabattkod här.

Butiker liknande Homeroom

Populära butiker i samma kategori som Homeroom. Se alla butiker inom kategorin hem.

Info om Homeroom rabatter

Homeroom Screenshot Screenshot från homeroom.se
Under varumärket Homeroom har Ellos valt att samla produkter inom heminredning. Här finns allt du kan tänka dig inom detta, dessutom till förmånliga priser. Dessa priser kan du pressa ytterligare genom att använda en Homeroom rabattkod. Dessa koder hittar du här på sajten. Homeroom är, precis som Ellos hela verksamhet inriktat på näthandel. Att handla online är så mycket smidigare på så många sätt och de flesta föredrar att handla på nätet idag. I Homerooms sortiment hittar du produkter inom möbler, inredning, kök, belysning, mattor, textilier och dekoration.

Att handla hos Homeroom

Det är superenkelt att handla hos Homeroom. Du letar helt enkelt upp de produkter du vill köpa, antingen genom att sovra genom kategorierna eller söka efter dessa i sökrutan. Sedan klickar du in dina produkter i varukorgen och väljer önskat leverans- och betalsätt. Det finns flertalet olika alternativ vad det gäller detta. Genom att använda en Homeroom rabattkod kan du få dina drömprodukter billigare. Har du en rabattkod fyller du i så fall denna i det här steget. Glöm inte att se efter om du ska ha något mer innan du lägger beställningen!

På Homeroom.se är du garanterad säkra köp och betalningar och man erbjuder en trygg och enkel retur/ångerpolicy. Du har en retur/bytesrätt för dina produkter på 30 dagar. Du som kund kan även prenumerera på Homerooms nyhetsbrev som informerar om nyheter och erbjudanden via mail. Du kan även få personliga erbjudanden när du är kund hos Homeroom. Skulle det uppstå några frågor är det bara att kontakta Homerooms kompetenta kundtjänst. Du kan ta kontakt med Homeroom via telefon, en tjänst som är öppen mellan 08:00 och 16:30 vardagar. Annars kan du även skicka ett e-mail. Du hittar dock svar på mängder av frågor i Homerooms FAQ, som är uppdelad i olika kategorier för enkelhetens skull.

Om Homerooms produkter

Homerooms produkter för e-handel är praktiskt samlade i olika kategorier på hemsidan, vilket gör det lätt att hitta just det du letar efter. I kategorin utemöbler hittar du möbelgrupper av olika typer, som dynor, fåtöljer, bord, hammockar, parasoller och mycket annat. Kategorin som heter möbler består av massvis av bord, soffor & fåtöljer, stolar, speglar, samt sängar & madrasser. I kategorin kök & hushåll hittar man till exempel köksredskap, kaffemaskiner, städredskap och porslin. Kategorin belysning innehåller belysning för både inne- och utemiljö med till exempel lampor för golv, tak, bord och fönster, samt kristallkronor och dekorationsbelysning.

I kategorin mattor finns bland annat bomulls- och trasmattor, badrumsmattor, ryamattor, plastmattor och utemattor. Kategorin textilier innehåller mängder av produkter, som exempelvis gardiner, sängkläder, filtar, samt textilier för möbler, bord, kök och badrum. I kategorin dekoration finns lite smått och gott som exempelvis småförvaring, prydnadssaker, krukor & vaser och ljusstakar. Allt detta från de bästa varumärkena inom de olika kategorierna. Dessutom med ett väldigt varierat utbud av olika varumärken. Genom att använda en rabattkod på Homeroom.se kan du dessutom få rejäl rabatt på dina varor. Det rekommenderas varmt!

Kontakta Homeroom

AdressHomeroom
501 86 Borås
Telefon033-225 033