Rabattkoder till Hotels.com

Till butiken
8% rabatt på hotell hos Hotels.com
Få 8% rabatt på din hotellbokning hos Hotels.com. Ange rabattkoden vid bokning för att erhålla rabatten.
Giltig t.o.m. måndag 30 september 2019
Hotels.com erbjudande
Alla aktuella hotellerbjudanden på hotell hos Hotels.com
Obekräftat slutdatum
Spara upp till 50% på weekendbokningar
Ta del av Hotels hotellerbjudanden på weekendresor via denna länk
Obekräftat slutdatum
Hotels.com erbjudande
Dagens erbjudande hos Hotels.com med nya hotellerbjudanden på nya utvalda destinationer varje dag
Obekräftat slutdatum
20% på Radisson Blu hotell
Upp till 20% rabatt på hotellbokningar hos utvalda Radisson Blu hotell
Obekräftat slutdatum
Hotels.com erbjudande
Tjäna ihop till gratis bonusnätter hos Hotels.com med deras lojalitetsprogram Hotels.com Rewards
Obekräftat slutdatum
Hotels.com kampanj
Sista minuten-erbjudanden på hotellbokningar hos Hotels.com
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Hotels.com

Populära butiker i samma kategori som Hotels.com. Se alla butiker inom kategorin hotell.

Missa inga rabattkoder till Hotels.com, gå med i vårt nyhetsbrev!

Hotels.com spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Res budgetsmart till Grekland
Att resa till solen och värmen i Grekland behöver inte kosta en förmögenhet. Det finns några beprövade knep som du kan ta till för att kunna resa både oftare och billigare. Att boka flygbiljett Det första steget är att boka flyg. Även om du ska resa till en destination dit du kan åka på charterresa blir det ofta billigare att fixa ditt eget paket med flyg och hotellrum separat. Lågprisflygen h
Publicerad av Rabatterat.se den 16 mars 2017
Boka billiga hotell på nätet med rabattkoder
Att boka hotell har blivit så mycket enklare nu än innan då du på bara ett poar minuter kan hitta hotell över hela världen på populära bokningssajter så som Hotels.com, Expedia och Booking.com. På dessa sajter kan du söka hotell i den stad du är på väg till för att sedan filtrera hotellen efter stjärnor, närhet till sevärdheter, lägst/högst pris och mycket mer. Ännu bättre är att du i samband med
Publicerad av Rabatterat.se den 8 augusti 2015

Handla med rabatt på hotels.com

Hotels.com
Hotels.com är en ledande leverantör av hotell över hela världen. Dessa hotell bokar du enklast genom deras onlinebokning på hotels.com. Med våra regelbundna exklusiva Hotels.com rabattkoder får du 10 % rabatt på hotell. Vanligtvis finns det en Hotels.com rabattkod tillgänglig var fjärde vecka hos oss. Det brukar även komma ut mobilkoder som ger dig rabatt på Hotels hotell i deras appar eller via deras mobilsajt. Utöver detta har Hotels reor under vår, sommar, höst och vinter och kortare 48/72-timmarsreor med 50 % rabatt och kampanjpriser på utvalda orter.
Hotels.com Screenshot Screenshot från hotels.com

Info om Hotels.com rabatter

Hotels.com har ett av världens största urval av boendealternativ för resenärer, både enskilda hotell och större hotellkedjor, dessutom har de även självhushåll. I sortimentet ingår fler än 325 000 hotell jorden runt. Hotels.com är som ett enormt köpcenter för resenärer med information om hotellpriser, bekvämligheter och tillgänglighet på ett och samma ställe, dygnet runt. En av deras specialiteter är att skaffa logi för resenärer under utsålda perioder.

Hotell världen över

Hotels erbjuder över 325 000 hotell i över 60 länder. Deras hotellomdömen hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet på den rätta platsen. Oavsett om du reser i sista minuten, med familjen eller behöver ett hotell på affärsresan har dem det bästa hotellerbjudandet för dig. Hotels.com är en del av Expedia Group så om du vill hålla dig inom samma koncern men inte hittar någon rabattkod här just nu så ta en titt på vår sida för Expedia rabattkoder där vi allt som oftast kan erbjuda rabattkoder både på paketresor och hotell.

Hotels.com Rewards

Sök efter, jämför och boka bra, billiga hotell till bra priser på Hotels.com och glöm inte att ange din Hotels.com rabattkod, som du hittar nedan, vid bokning för att få din hotellbokning till ett ännu lägre pris! När det kommer till hotell-rabattkoder ska man vara uppmärksam på att vissa hotell inte medverkar i deras rabattkampanjer och således inte ger rabatt med kod. Men dessa hotell brukar istället delta i deras Hotels.com Rewards som ger dig en gratisnatt efter 10 betalda nätter. Hotels.com Rewards kan inte kombineras med rabattkoder utan man får helt enkelt välja en av dem. Följ oss gärna på Facebook eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på när vi har en aktuell rabattkod till Hotels.com.

Hotels.com Rewards

Hotels.com rabattkoder - Hur använder man dem?

Så här går du till väga för att få din rabatt med en av våra rabattkoder till Hotels.com.
1. Leta reda på ett hotell som du vill boka genom att söka på antingen stad eller hotellets namn. Ange in- & utcheckningsdatum, antal rum samt antal övernattande vuxna & barn.
2. Finns det tillgängliga rum så klicka på boka nu, välk därefter om du vill betala nu eller på hotellet.
3. Du är nu framme i kassan där du antingen loggar in som befintlig kund eller registrerar dig som kund. Längst ner i den högra spalten hittar du ett fält där det står Använd en rabattkod. Fyll i din Hotels.com rabattkod där och klicka på knappen Använd.
4. Klart! Din rabatt ska nu vara avdragen från priset och du kan gå vidare med din beställning.

Använda en rabattkod hos Hotels.com

Viktigt att känna till när det kommer till rabattkoder till Hotels.com är att vissa hotell är undantagna från rabattkodskampanjerna och ger således ingen rabatt. Vid användande av rabattkod är det ej heller möjligt att samla Hotels.com Rewards samtidigt.

Kontakta Hotels.com

AdressHotels.com, L.P.
10440 N. Central Expressway, Suite 400
Dallas, Texas 75231
USA
Telefon020-798 755
E-post[email protected]