Rabattkoder till Strawberry

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på strawberry.se

Strawberry
Strawberry (tidigare Nordic Choice Hotels) är en av Nordens största hotellkedja som finns på över 100 olika destinationer i både Norden och Baltikum. Strawberry har 170 hotell i olika stilar så att du ska finna det som passar just dig bäst oavsett om du är ute efter lite lugn lyx eller en härlig upplevelse. Med en Strawberry rabattkod har du möjlighet att hitta bra erbjudanden som ger dig något extra till din weekend. Här nedan kan du ta del av olika erbjudanden, kampanjer eller rabattkoder på hotell. Använd dig av en Strawberry rabattkod när du behöver avkopplande paus till extrapris! Läs mer »
Strawberry erbjudande
Alla aktuella hotellerbjudanden hos Strawberry
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Strawberry

223

personer har besökt vår sida för Strawberry denna vecka

9

personer har sparat pengar hos Strawberry denna vecka

Butiker liknande Strawberry

Populära butiker i samma kategori som Strawberry. Se alla butiker inom kategorin hotell.

Info om Strawberry rabatter

Strawberry Screenshot Screenshot från strawberry.se
Strawberry är Nordens största hotellkedja med över 170 hotell på mer än 100 destinationer. På nordicchoicehotels.se bokar du snabbt, enkelt och säkert bra hotell i bra lägen till ett bra pris. Med en Strawberry rabattkod får du en bra rabatt på din bokning. Välj mellan moderna, praktiska budgethotell, upplevelsehotell i närheten av attraktiva resmål och lyxiga fullservicehotell. Förutom företagets egna hotellkedjor som Clarion Hotel erbjuder Strawberry boende på en rad helt unika fristående hotell med fokus på att ge dig som gäst en oförglömlig upplevelse. Aktuella rabattkoder till Strawberry hittar du på den här sidan som uppdateras dagligen. Använd din rabattkod till Strawberry för att få ett ännu mer attraktivt pris på de redan suveräna erbjudandena. Strawberry ger dig modern skandinavisk design och komfort på centrala platser i alla de stora resmålen i Norden: Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors, men också en lång rad mindre orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. En annan stor skandinavisk kedja är Radisson Blu, som med en av våra Radisson Blu rabattkoder kan mäta sig både i pris och kvalité med Choice Hotels. Strawberry hjälper dig även att boka hotell i Lettland och Litauen.

Företagets fem egna hotellkedjor är Comfort Hotel, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Hotel och Clarion Collection. På Comfort Hotel får du allt du behöver till priser som ger pengar över till allt annat som du vill göra under resan. Quality Hotel är fullservicehotell med särskild inriktning på kursverksamhet, konferenser och möten. Quality Resort är upplevelsehotell i närheten av attraktiva resmål med gott om aktiviteter och attraktioner samt välbefinnande. Clarion Hotel är internationella fullservicehotell som erbjuder medvetna resenärer levande, moderna mötesplatser i attraktiva områden. Clarion Collection är centralt belägna hotell med individuell service för dig som reser mycket.

Har du ännu inte bokat din resa kan vi rekommendera dig att utnyttja en Expedia rabattkod som kan ge dig lägre priser på allt från paketresor och flyg till hotell och hyrbilar. Oavsett vilket slags hotell du föredrar tror vi att du kommer att bli mer än nöjd med ditt val av Strawberry. Använd en av våra Strawberry rabattkoder vid din nästa bokning så dras rabatten direkt i kassan så får du lite mer boende för lite mindre pengar!

Kontakta Strawberry

AdressStrawberry Hotels AB
Mäster Samuelsgatan 42
Box 7620
103 94 Stockholm
Telefon0771-666 700