Rabattkoder till Huntyard & Berras

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på huntyardberras.com

Huntyard & Berras
Med en Huntyard & Berras rabattkod kan du handla produkter för jakt och sportfiske. Huntyard & Berras har ett brett utbud med märken som Fenwick, Nokian, Garmin, Gladsax Fiske och WildGame. Produkter som både marknadsförs via företagets e-shop samt via ett antal fysiska butiker. Företagets idé är att kombinera ett stort utbud med specialistkompetens. Alla som arbetar hos Huntyard & Berras är aktiva jägare och sportfiskare. Läs mer »
Fri frakt hos Huntyard & Berras
Fri frakt på alla beställningar vid köp över 299 kr hos Huntyard & Berras
Obekräftat slutdatum
Huntyard & Berras erbjudande
Veckans vara hos Huntyard & Berras
Obekräftat slutdatum
Huntyard & Berras erbjudande
Månadens vara hos Huntyard & Berras
Obekräftat slutdatum
Huntyard & Berras alla prissänkta produkter
Alla aktuella reavaror, tillfälliga partier, demoexemplar och liknande hos Huntyard & Berras
Obekräftat slutdatum
4

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Huntyard & Berras

5

personer har besökt vår sida för Huntyard & Berras idag

0

personer har sparat pengar hos Huntyard & Berras idag

Butiker liknande Huntyard & Berras

Populära butiker i samma kategori som Huntyard & Berras. Se alla butiker inom kategorin friluftsliv.

Info om Huntyard & Berras rabatter

Huntyard & Berras framgångshistoria började 2010 då företaget öppnade Sveriges största jakt- och sportfiskebutik i Vårby. De senaste åren har man öppnat butiker i Arlandastad, Gnesta, Eskilstuna, Gävle och Järfälla. Huntyard & Berras satsar på att erbjuda sina kunder shopping kryddat med upplevelser: som en skjutbiograf, vapenbunker, och inskjutningstunnel. Kunder har också möjlighet att få gamla och nya vapen inskjutna direkt i utvalda butiker. Man erbjuder även möjligheter att ta jägarexamen via kurser som anordnas av Huntyard & Berras, dessa kurser går att boka online.

När du använder en Huntyard & Berras rabattkod har du tillgång till ett stort utbud av produkter som passar olika typer av jakt och fiske. I företagets utbud av jaktartiklar finner du jaktkläder, elektronik, vapen, optik och tillbehör. Huntyard & Berras har även ett utbud av presentartiklar som passar den jaktintresserade. För den som utövar fiske har företaget produkter som passar vid alla typer av fiske: som flugfiske, trolling, havsfiske samt för den som ska meta. I utbudet hittar du bland annat fiskedrag, fiskespön, krokar, tafsar, stingers, och linor. Även fiskekläder, marinelektronik, solglasögon, väskor och förvaring ingår i Huntyard & Berras produktkatalog.

Huntyard & Berras erbjuder fri frakt på alla ordrar som överstiger 299 kronor. Accepterade betalsätt är betalning via faktura, kort, internetbank eller delbetalning. Som kund får du dina varor levererade med DHL. Hos Huntyard & Berras råder det 14 dagars öppet köp och ångerrätt. Företaget är certifierat i enlighet med kraven för Certifierad E-handel.