Rabattkoder till Icona of Sweden

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på iconaofsweden.com

Icona of Sweden
Icona of Sweden vill minska mellanhänder mellan dig som kund och tillverkaren av kläder och på så sätt få ner priserna så mycket som möjligt. Detta gör att plaggen hos Icona of Sweden kan vara upp till hälften så dyra som om de hade sålts i andra butiker. Med en Icona of Sweden rabattkod kan du dessutom få ner priset på tillskotten till din garderob ännu mer. Handlar du för över 300 kr så bjuder Icona of Sweden på frakten. Läs mer »
25% rabatt hos Icona of Sweden
Få 25% rabatt på ditt första köp när du registrerar dig som medlem hos Icona of Sweden
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Icona of Sweden
Fri frakt på alla beställningar över 300 kr hos Icona of Sweden
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Icona of Sweden

4

personer har besökt vår sida för Icona of Sweden idag

0

personer har sparat pengar hos Icona of Sweden idag

Butiker liknande Icona of Sweden

Populära butiker i samma kategori som Icona of Sweden. Se alla butiker inom kategorin kläder.

Info om Icona of Sweden rabatter

Icona of Sweden är en ny aktör på den svenska klädmarknaden. Företagets grundidé är att göra kläder billigare för konsumenten genom att ta bort mellanhänderna och de fysiska butikerna, som har stora marginaler när distributionen sker konventionellt. Icona of Sweden tar som exempel ett plagg med 800 kronor som butikspris, där kostnaderna fördelas på 80 kronor för material, 65 kronor för arbetet med tillverkningen, 90 kronor i tull och skatter och fyra kronor för transport från tillverkningslandet. Ett sådant plagg säljer Icona of Sweden för 400 kronor, eller halva priset jämfört med den fysiska klädbutiken. Med en Icona of Sweden rabattkod blir det priset ännu lägre.

Exempel på kläder som Icona of Sweden säljer är cardigans, kjolar, blazers, blusar, klänningar och tunikor. Det är alltså kvinnligt mode de inriktar sig på. Kläderna är för det mesta i mörka eller rätt så diskreta färger. Icona of Sweden erbjuder fri frakt vid beställning för minst 300 kronor. Leveransen sker med Postnord inom Sverige och tar tre till fem dagar. Fördelar med Postnord är bland annat många utlämningsställen och att mindre paket kan levereras direkt till kundens brevlåda.

Att använda en rabattkod hos Icona of Sweden är enkelt. Det är bara att välja kläderna man vill köpa, lägga i korgen och därefter följa anvisningarna. Din Icona of Sweden rabattkod anges på samma sida som leveransadress och liknande uppgifter. Icona of Sweden erbjuder 14 dagars returrätt, så det går bra att beställa hem kläder, prova dem och sedan skicka tillbaka om man inte är nöjd. Till exempel kan man beställa ett plagg i storlek S och ett i storlek M och behålla bara det som passar bäst. Villkoren är att det kostar 20 kronor per plagg som skickas tillbaka och att kläder som returneras ska vara i säljbart skick och i originalemballage.