Rabattkoder till Junkyard

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på junkyard.se

Junkyard
Junkyard startades 2002 av brädåkare för brädåkare. Junkyard är idag Sveriges största återförsäljare av skateboard, snowboard och streetwear via Internet. Parallellt med internetbutiken så har Junkyard.se en markbutik i anslutning till huvudlagret i Trollhättan, och en säsongsbutik på sommarorten Smögen på västkusten. Med en Junkyard rabattkod från oss får du mer streetwear för pengarna! Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Junkyard just nu. Tipsa oss om en Junkyard rabattkod här.

Butiker liknande Junkyard

Populära butiker i samma kategori som Junkyard. Se alla butiker inom kategorin kläder.

Info om Junkyard rabatter

Junkyard Screenshot Screenshot från junkyard.se
Junkyard startade 2002 som en liten skateshop och är nu Skandinaviens största och bästa webshop för urban fashion. Junkyard har de coolaste kläderna och grymmaste erbjudande för dig som gillar street-, skate- och snowkultur. På företagets hemsida junkyard.se hittar du ett stort och spännande utbud av varor från märken som Adidas, Carhartt, Wesc, Sweet SKTBS och även företagets egna märke JUNKYARD XX-XY. Sortimentet rymmer allt från snygga sneakers, tröjor och byxor över tuffa t-shirts och linnen till grymma väskor och kepsar för både tjejer och killar.

Junkyard har också Sveriges coolaste outlet i direkt anslutning till lagret i Trollhättan, med en butiksyta på över 600 kvadratmeter och oslagbara erbjudanden som du inte hittar någon annanstans. Med en av våra Junkyard rabattkoder får du ett ännu lägre pris på de redan förmånliga priserna. Använd din rabattkod till Junkyard nästa gång du handlar på www.junkyard.se eller på Junkyards outlet. Butiken hittar du på Överby köpcenter i Trollhättan. Här finner du hela det stora sortiment som syns på sajten www.junkyard.se. Då och då hålls evenemang i butiken och i den fullt skatebara minirampen hålls ibland uppvisningar av kända skejtare. Butiken har blivit känd bland annat för sin kepsvägg, skateboardhörna och det svävande podiet i mitten av affären. Junkyard har genom sitt stora engagemang inom skateboard- och snowboardbranschen, etablerat sig som det naturliga valet för de kunder som söker de senaste och bästa produkterna på marknaden när de skall handla via Internet.

Beställningar över nätet skickas snabbt och tryggt med posten hem till din brevlåda eller närmaste utlämningsställe. För att du ska känna dig trygg med ditt köp från Junkyard erbjuder företaget dig 30 dagars öppet köp och fri retur vid eventuella byten. Instruktioner om hur ska gå tillväga för att nyttja öppet köp från Junkyards webshop finns bifogade i varje försändelse. Glöm inte att ange din Junkyard rabattkod vid beställningen för att erhålla rabatt på ditt köp. "Don't waste time" – uppgradera din outfit på Junkyard redan i dag! Coolare skate- och snowkläder hittar du inte.