Rabattkoder till Lash

Handla med rabatt på lash.se

Lash
Lash.se är en nätbutik som säljer olika skönhetsprodukter för både män och kvinnor. Man har även olika smycken och har tidigare fokuserat på olika accessoarer för män. Sidan har funnits sedan 2002 så de har en stor erfarenhet kring dessa typer av produkter. Lash är certifierade enligt trygg e-handel vilket innebär att man kan känna sig trygg med betalning och leverans när man använder en Lash rabattkod. Företaget betalar även avgifter till Läkemedelsverket för att de ska testa de olika produkterna. Som kund vet man därmed att alla produkter är säkra att använda. På Lash.se finns en blogg där företaget kontinuerligt beskriver olika produkter och erbjudanden som tillkommer i sortimentet. Detta kan vara bra om man till exempel letar efter presenter eller vill unna sig själv något speciellt. Läs mer »
Denna butik är just nu pausad
Vi kan tyvärr inte presentera några rabattkoder till Lash just nu. Vår förhoppning är att vi snart kommer kunna börja följa Lash igen. Kolla gärna in våra butiker i samma kategori som Lash här nedan.

Butiker liknande Lash

Populära butiker i samma kategori som Lash. Se alla butiker inom kategorin skönhet.
Rea-avdelningen hos Lash
Rea-avdelningen hos Lash
Alla aktuella reaprodukter hos Lash.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Lash
Fri frakt hos Lash
Fri frakt vid köp över 700 kr hos Lash
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Lash

13

personer har besökt vår sida för Lash denna vecka

1

person har sparat pengar hos Lash denna vecka

Info om Lash rabatter

Lash Screenshot
För att få en överblick över de olika produkter som Lash erbjuder finns enkla kategorier att välja bland: för kvinnor, för män, varumärken, nya produkter, rea och problemlösare. Det finns även olika presenttips till män eller kvinnor vilket är trevligt om man är osäker på vad man vill ha. Även om man använder en Lash rabattkod får man bonuspoäng på köp hos Lash. För att erhålla dessa måste man skapa ett konto hos Lash. Detta gör man enkelt direkt på sidan och man får därefter en poäng per krona man handlar för. Dessa poäng kan sedan omvandlas till presentkort. Man får således 5% av sina köp i presentkort att handla ytterligare för hos Lash. På det konto man skapar kan man även lägga varor på en "önskelista" vilket är smart om man vill handla något vid ett senare tillfälle.

Det finns flera olika betalningsalternativ att välja på när man handlar hos Lash. Välj en av våra Lash rabattkoder som sedan skrivs in direkt under betalningen tillsammans med övriga uppgifter. Frakten kostar 29 kr oavsett hur mycket man beställer. Handlar man för över 700 kr skickas varorna fraktfritt. Vanligtvis tar det endast 1-3 dagar att få sina varor efter det att beställningen är gjord.