Rabattkoder till Lekmer

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på lekmer.se

Lekmer
Lekmer är leksaksbutiken på nätet. Med hjälp av en Lekmer rabattkod från oss kan du shoppa leksaker, barnvagnar och mycket mer till barnen till ännu billigare än Lekmers redan låga priser. Lekmer värdesätter hög tillgänglighet, snabba leveranser, god service och trygga, säkra, populära leksaker för barn till rätt pris. Lekmer har ambitionen att bli den marknadsledande aktören i Norden för försäljning av leksaker på nätet. Lekmer grundades i januari 2006 och ägs idag av Qliro Group. Läs mer »
Handla fraktfritt från Lekmer.se
Få fri frakt på din beställning när du handlar för över 1000 kr hos Lekmer
Obekräftat slutdatum
Lekmers rea-sida med upp till 70% rabatt
Upp till 70% rabatt i Lekmers stora outletavdelning
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Lekmer

162

personer har besökt vår sida för Lekmer denna vecka

56

personer har sparat pengar hos Lekmer denna vecka

Butiker liknande Lekmer

Populära butiker i samma kategori som Lekmer. Se alla butiker inom kategorin barn.

Info om Lekmer rabatter

Lekmer Screenshot Screenshot från lekmer.se
Lekmer är den kompletta barnaffären på nätet där man kan köpa allt som behövs till barnen, alltifrån leksaker och kläder till barnrumsinredning. Lekmer startades 2006 och har sitt säte i Stockholm. Företaget ägs av Qliro Group (där bland annat även CDON ingår.) och är idag en av Nordens ledande nätbutiker för barn. Lekmer satsar på prisvärda produkter i bra kvalitet från välkända och populära varumärken. Använd sedan en Lekmer rabattkod vid din beställning så får du råd med mer till barnen.

På Lekmer hittar du saker till barn i alla åldrar. Om vi börjar med de allra minsta finns det en babyavdelning med allt för den nyfödda babyn, till exempel skötbord, nappflaskor och badbaljor, men också barnvagnar och bilbarnstolar. På leksaksavdelningen finns alla leksaker du kan tänka dig, som dockor och bilar, pussel och byggklossar, gosedjur och målar- och pysselgrejer. Dessutom finns det en avdelning för spel och underhållning för hela familjen, med bland annat roliga sällskapsspel för små och stora, TV-spel, böcker och filmer. På Lekmer kan man också köpa inredning till barnens rum. Man erbjuder det mesta från bord, stolar och sängar till tapeter, mattor, gardiner, belysning, påslakan och kuddar. Naturligtvis kan du även beställa barnens kläder och skor från Lekmer. Kläd- och skosortimentet är för barn i alla storlekar och för alla årstider. Det finns snygga och praktiska kläder, skor och stövlar för utelek och sport, för skidbacken och stranden och för skolan och kalaset, allt från underkläder till ytterkläder.

Visst är det praktiskt att kunna handla allt till barnen på ett och samma ställe och få hem varorna snabbt och säkert istället för att springa runt i en massa affärer? Kolla igenom våra Lekmer rabattkoder på denna sida och titta igenom det stora utbudet i lugn och ro. Sedan kan du enkelt beställa det barnen behöver och samtidigt göra bra och prisvärda inköp, så blir både barn och föräldrar nöjda.

Bland de leksaker som säljs på Lekmer hittar du produkter från Micki, Baby Björn, LEGO, Brio, Barbie, Alga, Hasbro, Playmobil, Stiga, Kärnan, Fisher-Price, Disney, Hello-Kitty och Scalextric.