Rabattkoder till Lensia

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på lensia.se

Lensia
Lensia erbjuder billiga kontaktlinser och linsvätskor på nätet från alla kända märken. Du hittar samma varor som hos en vanlig optiker på stan, fast med lägre pris och med praktisk hemleverans. I de allra flesta fall kan din beställning faktiskt levereras direkt till din brevlåda utan att du behöver hämta den på ett utlämningsställe. Smidigare kan det knappast bli och använder du en Lensia rabattkod får du dessutom extra bra priser. Läs mer »
10% rabatt på hela sortimentet
Denna Lensia rabattkod ger dig 10% rabatt på hela din beställning
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Lensia
Fri frakt vid linsabonnemang hos Lensia
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Lensia

14

personer har besökt vår sida för Lensia denna vecka

5

personer har sparat pengar hos Lensia denna vecka

Butiker liknande Lensia

Populära butiker i samma kategori som Lensia. Se alla butiker inom kategorin linser.

Info om Lensia rabatter

Lensia Screenshot Screenshot från lensia.se
Lensia har givetvis ett stort urval av alla upptänkliga linstyper som kan hjälpa dig till en perfekt syn utifrån dina förutsättningar. Beroende på dina preferenser finns det endags-, vecko- och månadslinser. Har du mer komplexa synfel finns även toriska och progressiva linser. Är du sugen på att testa ett nytt utseende och kanske överraska din omgivning finns färgade linser, både med och utan styrka. Glöm inte att använda din Lensia rabattkod när du gör din beställning och var säker på att göra ett ännu bättre klipp. Nästa gång du loggar in på hemsidan finns din tidigare order sparad så att du slipper ange dina värden och enkelt kan gå direkt till kassan och beställa hem dina linser. Hos Lensia kan du välja mellan ett flertal olika smidiga betalningsalternativ såsom faktura, betal- och kreditkort eller direktbetalning hos din vanliga bank. Det tas inte ut några avgifter oavsett vilket alternativ du väljer och självklart sker onlinebetalningar via en säker tjänst.

Vill du göra din linsanvändning ännu smartare kan du prenumerera och därmed vara säker på att alltid ha fräscha linser hemma när det är dags att byta. Du slipper hålla reda på att skaffa nya linser och får dessutom del av extra förmåner såsom fri frakt, möjlighet att kostnadsfritt göra en paus i din prenumeration och allt detta självklart utan bindningstid. Det kan knappast bli enklare att ha linser och genom att utnyttja en av våra Lensia rabattkoder blir det dessutom ännu förmånligare!