Rabattkoder till Mat.se

Till butiken
Mat.se frifrakt
Hemkörning av din mat ingår när du handlar för minst 700 kr hos Mat.se
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Mat.se

Populära butiker i samma kategori som Mat.se. Se alla butiker inom kategorin mat.

Missa inga rabattkoder till Mat.se, gå med i vårt nyhetsbrev!

Mat.se spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Betala kontant - spara pengar
Korten ökar köplusten Föredrar du cash eller kort när du betalar i affären? Idag väljer en majoritet av de svenska konsumenterna att betala sina inköp med kort av olika slag. Det är lätt och smidigt och samtidigt slipper vi att ha fickorna fulla med växelmynt. Många studier har dock visat att vi använder mer pengar när vi betalar med kort än när vi betalar kontant. Vi blir dessutom mer benägna at
Publicerad av Rabatterat.se den 15 april 2017
Middagstips med stram budget
De allra flesta av oss vill äta god och nyttig mat, men många tror att det är svårt att få till hälsosamma middagar till vardags om man har en mycket stram budget att röra sig med. Så är inte alls fallet! Genom planering och medvetna val när det gäller inköp är det faktiskt ganska enkelt. Här kommer några tips på vad man kan tänka på för att få till vällagade middagar till vardags, även med stram
Publicerad av Rabatterat.se den 29 mars 2017
Spara pengar i vardagen med våra spartips
Att tacklas med en tuff ekonomi är något vi alla gör då och då. Genom att göra små men väl medvetna val i vår vardag kan vi faktiskt dra ner kostnader ganska rejält när det gäller våra vardagsinköp. Här kommer några enkla sparknep som kan göra att kronorna räcker betydligt längre. Det första tipset handlar om matinköp. För att dra ner på kostnaden för mat så kan man jämföra butikernas olika alt
Publicerad av Rabatterat.se den 21 mars 2017

Handla med rabatt på mat.se

Mat.se
Mat.se är en oberoende matbutik som säljer mat på nätet. Med en Mat.se rabattkod handlar du färska varor och får dem hemlevererade till dörren. Företaget levererar mat till kunder bosatta i Göteborg- och Stockholmsområdet. Förutom ett fullsortiment av matvaror erbjuder Mat.se veckomenyer och recept där kunden har möjlighet att handplocka sina matvaror. Om du gör din beställning innan midnatt så levereras den hem till din dörr redan nästa dag!
Mat.se Screenshot Screenshot från mat.se

Info om Mat.se rabatter

Är du trött på att stressa runt i affären för att hinna veckohandla innan affären stänger? För att inte tala om hur enerverande det kan vara att behöva stå i långa köer och vänta. Tiden som du tillbringar i matvaruaffären skulle ju kunna användas till något mycket roligare. Nu finns lösningen på dina problem närmare än du tror. Gå helt enkelt in på Mat.se och gör dina inköp hemma i lugn och ro via nätet. Varorna håller annars samma eller lägre pris än i din vanliga matvarubutik och du förbinder dig inte till några abonnemang. Dessutom får du alltid dina varor hemkörda utan någon extra kostnad.

Företaget lanserades 2012 och blev på kort tid den ledande aktören inom sin nisch i Göteborg, efter några år utökade man även verksamheten till Stockholmsområdet. Tanken bakom Mat.se är att förenkla för människor i vardagen. Med en rabattkod till Mat.se handlar du mat till konkurrenskraftiga priser, företagets prisnivå är jämförbar med den hos en medelstor livsmedelsbutik. För att pressa kostnaderna och säkerställa att de inte är högre än för en vanlig fysisk butik har man utvecklat egna varuflöden och IT-system.

Mat.se bjuder på fri hemleverans för alla ordrar över 500 kronor. För ordrar under 500 kronor tillkommer en leveransavgift på 49 kronor. Med en av våra Mat.se rabattkoder handlar du färska varor till lägsta möjliga pris. Som kund kan du beställa dina varor fram till midnatt, Mat.se fyller på sitt lager med färska varor över natten och nästföljande dag levereras de hem till dig. Leveranser sker alla vardagar mellan klockan 15-22, tisdagar till fredagar är det även möjligt att få mat hemlevererad mellan klockan 7-12. Transporterna sköts av ett systerföretag till Mat.se, Cold Cargo AB, de levererar alla varor i obruten kylkedja direkt från företagets lager i Västra Frölunda och Årsta hem till kundens dörr.

Vid beställning väljer kunden ett tidsfönster för levereras, är kunden inte hemma lämnas maten utanför dörren. Mat.se accepterar betalning med bankkort, kontokort eller mot faktura. Om en beställd vara inte finns i lager ersätter Mat.se denna med en likvärdig eller bättre vara. Mat.se har även utvecklat en app för att förenkla för sina kunder.

Vad väntar du på? Använd en av våra rabattkoder till Mat.se och spara pengar på dina matinköp!

Kontakta Mat.se

AdressMat.se AB
J A Pripps Gata 2
421 32 Västra Frölunda
Telefon010-884 48 27
E-post[email protected]