Rabattkoder till Maxim

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på maxim.se

Maxim
Maxim säljer kosttillskott för alla typer av träning. Från början har tanken alltid varit att hjälpa människor att optimera sin kost beroende på vilken fysisk aktivitet man utsätts för. Genom åren har Maxim utvecklat en mängd olika produkter för att hjälpa till att maximera olika träningsformer. På detta vis antas man få ut det mesta av sin träning, oavsett vad den innehåller. Man är en stor leverantör i hela norden och ett välkänt märke för alla som konsumerar olika typer av tillskott. Maxim vill vara det självklara valet för alla som lever ett aktivt liv och man har därför produkter för alla, oavsett om man vill bygga muskler eller bli mer uthållig. Man kan därför använda en Maxim rabattkod oavsett vilken typ av aktivitet man ägnar sig åt. Läs mer »
10% rabatt på Maxim.se med rabattkod
10% rabatt på hela sortimentet med vår exklusiva Maxim rabattkod
Obekräftat slutdatum
10% rabatt hos Maxim
10% rabatt på hela sortimentet med denna Maxim rabattkod
Obekräftat slutdatum
Maxim kampanj
Alla aktuella kampanjer på kosttillskott
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Maxim
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Maxim
Obekräftat slutdatum
4

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Maxim

70

personer har besökt vår sida för Maxim denna vecka

153

personer har sparat pengar hos Maxim denna vecka

Butiker liknande Maxim

Populära butiker i samma kategori som Maxim. Se alla butiker inom kategorin kosttillskott.

Info om Maxim rabatter

Maxim Screenshot Screenshot från maxim.se
Nätbutiken Maxim.se har ett mycket brett sortiment. Man kan välja bland bars, proteinpulver, sportdryck, kreatin, gel, kapslar och färdigblandat. Dessutom finns det en egen kategori för storsäljare och produktpaket. Om man inte känner till olika tillskott och hur de bör användas finns det mycket information att tillgå direkt på sidan. Vill man använda sin Maxim rabattkod men är osäker till vad har Maxim även en flik med videos där man går igenom vad man bör tänka på vid olika typer av träning. Sidan erbjuder även löpande olika kampanjer samt att man har olika utmaningar man kan ta del av för att motiveras i sin träning. Man kan även ta del av ett nyhetsbrev från Maxim med olika nyheter och information kring kost och träning.

Eftersom att det finns så pass mycket information på sidan blir det tämligen smidigt att välja vilka produkter man är intresserad av. Man lägger enkelt varorna i kundkorgen och kan där gå direkt till kassan, där finns en box man klickar i för att använda sin rabattkod till Maxim. Maxim accepterar betalning med kontokort, faktura utan avgift, banköverföring samt delbetalning. Det är gratis frakt om man beställer produkter för mer än 500 kr.