Rabattkoder till Mekanika.se

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på mekanika.se

Mekanika.se
Mekanika.se är ett svenskt företag som allt sedan starten 2012 haft det uttalade målet att på ett snabbt och smidigt sätt erbjuda bildelar som motorvärmare, chassidelar, bromsdelar och kylsystem. Man säljer även tillbehör som kupévärmare, motoroljor och batteriladdare. Med en Mekanika.se rabattkod köper du reservdelar till bilar från ledande tillverkare som Volvo, Opel, Renault, Peugot, Skoda, Ford, Saab och Seat till riktigt bra priser. Läs mer »
15% rabatt på din beställning
Få 15% rabatt på första köpet när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Mekanika.se
Obekräftat slutdatum
Handla fraktfritt från Mekanika
Fri frakt vid på alla köp med ordervärde över 300 kr hos Mekanika.se
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Mekanika.se

1

person har besökt vår sida för Mekanika.se idag

0

personer har sparat pengar hos Mekanika.se idag

Butiker liknande Mekanika.se

Populära butiker i samma kategori som Mekanika.se. Se alla butiker inom kategorin bildelar.

Info om Mekanika.se rabatter

Mekanika.se Screenshot Screenshot från mekanika.se
Mekanika.se tillhandahåller bildelar till såväl privatpersoner som företag. För att leveransen ska gå så fort som möjligt packas alla beställningar av den egna personalen och skickas från företagets centrallager. För den som har bråttom är det även möjligt att hämta ut beställda bildelar direkt från företagets utdelningsbutik i Kinna. Hos Mekanika.se arbetar medarbetare med flera års erfarenhet inom branschen för reservdelar för att säkerställa att du får bästa möjliga hjälp med din bil. Man satsar på goda kontakter med kunderna och kan snabbt och enkelt nås via såväl e-post som en dedikerad kundtjänst.

Mekanika.se strävar efter att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta bildelar till specifika bilmodeller. Något man uppnår med en lättöverskådlig katalog och enkla sökfunktioner i butiken. Du som kund behöver bara knappa in ditt registreringsnummer i ett sökfält på företagets hemsida och får därefter automatiskt en översikt över de bildelar som passar till den egna bilmodellen. Det är även möjligt att söka på biltillverkare och bilmodell.

Företaget utökar ständigt sitt sortiment för att täcka en så stor del av tillbehörsmarknaden som möjligt. Leveranstiden varierar mellan en och två dagar beroende på var i landet den beställda varan ska skickas. Om inte annan information ges så lämnar Mekanika.se automatiskt två års garanti på sina bildelar. Använd en Mekanika.se rabattkod från oss när du handlar dina bildelar på nätet för att hålla kostnaden nere. Det finns ju roligare saker att lägga pengarna på än reservdelar till din bil.