Rabattkoder till Moderna Försäkringar

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på modernaforsakringar.se

Moderna Försäkringar
Moderna Försäkringar ingår i Tryg som är en av Nordens största försäkringskoncerner och erbjuder kunden försäkringar både för det moderna företaget och för den enskilde individen. En Moderna Försäkringar rabattkod gör det ännu förmånligare och smartare att teckna försäkringar eftersom du med den även får möjlighet att ta del av trevliga rabatter och spännande erbjudanden som hjälper dig att spara sköna slantar som du sedan kan använda till annat som är roligt. Läs mer »
10% rabatt hos Moderna Försäkringar
10% rabatt på bilförsäkring när du även tecknar boendeförsäkring hos Moderna Försäkringar
Obekräftat slutdatum
20% rabatt hos Moderna Försäkringar
Upp till 20% rabatt om du samlar dina försäkringar hos Moderna Försäkringar
Obekräftat slutdatum
Moderna Försäkringar erbjudande
Upp till 200 kr rabatt vid tecknande av försäkring online
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Moderna Försäkringar

11

personer har besökt vår sida för Moderna Försäkringar denna vecka

2

personer har sparat pengar hos Moderna Försäkringar denna vecka

Butiker liknande Moderna Försäkringar

Populära butiker i samma kategori som Moderna Försäkringar. Se alla butiker inom kategorin försäkringar.

Info om Moderna Försäkringar rabatter

Hos Moderna Försäkringar hittar du försäkringar både för dig själv och dina barn, dina fyrbenta vänner, ditt hem, din villa, ditt fritidshus och alla dina fordon med mera, helt enkelt för allt det som är viktigast i livet och för det som får vardagen att fungera. Moderna Försäkringar har sakförsäkring som sin huvudverksamhet, där man exempelvis erbjuder bilförsäkringar samt hem- och villaförsäkringar och är även specialister inom båtförsäkring, mc-försäkring samt djurförsäkringar, där fokus ligger på specialism och kompetens inom respektive kategori. Här ingår företagets nischade varumärken som Atlantica, Bilsport & Mc och Moderna Djurförsäkringar. Se till att hålla dig uppdaterad om vilken Moderna försäkringar rabattkod som gäller just nu så att även du får ta del av de värdefulla erbjudanden och härliga rabatter som gäller i samband med att du besöker Moderna försäkringar.se.

Moderna Försäkringar som är en filial till Tryg finns i de tre nordiska länderna Sverige, Danmark och Norge och inom koncernen arbetar 3857 medarbetare som tillsammans försäkrar 2,7 miljoner privatkunder och över 140 000 företagskunder. Moderna försäkringar förmedlar trygghet till dagens moderna människor och företag. I Sverige har företaget kontor i både Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Örebro, Hammarstrand och Sundsvall. Organisationen är indelad i fem olika affärsområden och består av delarna Privat, Företag & Industri, Affinity, Moderna Garanti och skador.

Eftersom att våra rabattkoder till Moderna försäkringar uppdateras regelbundet så rekommenderar vi att du kikar in här regelbundet för att se vad som är aktuellt just nu. På detta sätt försäkrar du dig om att inte missa några fördelaktiga erbjudanden och rabatter och därmed spara en slant som du kan spendera på roligare saker än försäkringar!