Rabattkoder till Nettbuss

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på nettbuss.se

Nettbuss
Nettbuss är ett av Nordens största bussbolag, med en omsättning på runt sex miljarder kronor per år, ungefär 7 400 medarbetare, och drygt 3 300 bussar. Moderbolaget är norsk, och är helägt av NSB, Norges svar på svenska SJ. I Sverige bedriver bolagets svenska del busstrafik i stora delar av södra Sverige, med Ludvika som nordligaste ort. Med en Nettbuss rabattkod kan du därför resa billigt mellan städer som Stockholm, Göteborg och Malmö, plus ett stort antal andra orter. Detta från ett stadscentrum till ett annat, utan att behöva mecka med transport till någon flygplats som ligger åtskilliga mil ifrån start och mål. Läs mer »
20% seniorrabatt på Nettbuss.se
Hos Nettbuss får du som är över 65 år alltid 20% rabatt på bussresor
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Nettbuss

76

personer har besökt vår sida för Nettbuss denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Nettbuss idag

Butiker liknande Nettbuss

Populära butiker i samma kategori som Nettbuss. Se alla butiker inom kategorin resor.

Info om Nettbuss rabatter

Nettbuss Screenshot Screenshot från nettbuss.se
Netbuss svenska verksamhet är uppdelad i Nettbuss AB, som handlar upp och driver länstrafik, medan Nettbuss Stadsbussarna AB handlar upp och bedriver stadstrafik, medan slutligen Nettbuss Travel AB sysslar kommersiell trafik med hjälp av ett 30-tal bussar under sina båda varumärken Nettbuss Bus4You och Nettbuss Express. Bus4You är ett koncept som fyllde tio år 2017. Ambitionen var att med hjälp av topputrustade bussar förändra allmänhetens syn på busstransporter som svettiga, trånga och obekväma, med en stressad och vresig chaufför. De tog fram en speciellt designad buss, där stor möda hade lagts på att ta fram stora och bekväma skinnfåtöljer där det inte hade snålats med benutrymmet. Tanken var att gästerna skulle kunna boka sin speciella plats och dessutom kunna välja om de ville sitta ensam i raden av singelfåtöljer eller tillsammans med den eller de de reste med i ett dubbelsäte. För att restiden skulle kunna användas till nytta och nöje installerades wifi samt eluttag vid varje säte. Med professionella och vänliga förare, i kombination med bussens höga bekvämlighet skulle resan bli en angenäm upplevelse och man skulle komma fram till sitt resmål i fin form. En fin ambition, tänker du kanske nu, men hur funkar det i praktiken? Jo då, redan efter ett år tillkom nya sträckor med Bus4You och år 10 gjorde Svenskt Kvalitetsindex (SKI), sin första mätning av aktörerna inom persontransportbranschen. Bolagen som utvärderades var inte bara de som verkade inom bussbranschen utan även inom tåg- och flygbranschen. Resultatet visade att Bus4You hade de nöjdaste kunderna i Sverige! En utmärkelse som skulle komma att följas av flera: år 2017 tilldelades Bus4You samma pris - för sjunde året i rad. Ett skäl så gott som något att utnyttja din Nettbuss rabattkod redan i dag!

2010 började Nettbuss att arbeta med något som de kallar ”Det goda värdskapet”. Det innebär att de ser sina resenärer som gäster och sina förare samt övrig personal är värdar. Tanken är att man inte bara är gäst under själva resan, utan även före och efter man har klivit ombord på bussen. Denna inställning innebär också att de alltid ser till att det är helt, rent och snyggt på bussarna och att alla vi som reser tillsammans respekterar varandra. Sist men inte minst handlar det om att sätta säkerheten i första rummet. Den står alltid i fokus och Nettbuss Travel AB, där Nettbuss Bus4You ingår, är ensamma bland bolagen inom kommersiell expressbusstrafik med att kunna skryta med att vara trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012.

År 2013 kompletterade Nettbuss värdskapet med vad de kallar ”Det hållbara värdskapet”. Det betyder att de tänker efter i det de gör och bidrar till en hållbar utveckling av vårt samhälle. Resorna har också märkts med Naturskyddsföreningens Bra miljöval.

Kontakta Nettbuss

AdressNettbuss Travel AB
Polhemsplatsen 5
411 11 Göteborg
Telefon0771-15 15 15
E-post[email protected]