Rabattkoder till Nextory

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på nextory.se

Nextory
Nextory är en streamingtjänst som erbjuder fri tillgång till tusentals e-böcker och ljudböcker från hela världen. E-böckerna läser du enkelt direkt i din mobil, surfplatta eller dator utan att behöva uppkoppling till internet. Det har under senare år blivit omåttligt populärt att läsa e-böcker via en mobil enhet och hos Nextory tecknar du ett abonnemang som ger dig direkt tillgång till alla de senaste titlarna. Även ljudböcker har fått ett större intresse sedan användningen av smartphones och läsplattor har ökat. I Nextorys bibliotek hittar du de senaste böckerna inom de flesta olika genrer, såsom romantik, fantasy, historia och deckare. Med en Nextory rabattkod öppnar sig en hel värld av valmöjligheter och du slipper köpa varje exemplar för sig eller låna från ett bibliotek, allt finns där framför dig på skärmen. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Nextory just nu. Tipsa oss om en Nextory rabattkod här.

Butiker liknande Nextory

Populära butiker i samma kategori som Nextory. Se alla butiker inom kategorin ljudböcker.

Info om Nextory rabatter

Grundarna till Nextory är Shadi Bitar och Ninos Malki, två entreprenörer med lång erfarenhet av bokutgivning. 2003 startade de företaget Earbooks som specialiserade sig på ljudböcker på cd. Earbooks blev sex år senare ledande inom ljudböcker i Sverige. Idag är Nextory ett av landets främsta företag inom streamade e-böcker och ljudböcker och inom kort kommer företaget även lanseras utomlands. Nextory har nyligen inlett ett samarbete med Plan International för att öka läskunnigheten hos barn, och framförallt flickor, som ett sätt att bekämpa fattigdom. Därför stöttar Nextory kampanjen “Lär en flicka läsa” och genom att använda rabattkoder till Nextory bidrar du automatiskt till denna goda sak.

Nextorys ambition är att erbjuda ett gediget urval av tusentals e-böcker och ljudböcker till sina kunder direkt i mobilen eller surfplattan, när, var och hur det passar för stunden. Du har konstant tillgång till dina böcker i Nextorys app för iPhone och Android och det finns dessutom alltid möjlighet att lyssna på böckerna även när du är offline. För en fast månadsavgift får du omedelbar tillgång till ett omfattande digitalt bibliotek, något som i sin tur gör det enklare att göra läsandet till en naturlig del i vardagen och faktiskt hinna läsa mer. Har du dessutom en Nextory rabattkod har du möjlighet att teckna ett abonnemang till ett ännu mer förmånligt pris. Är man fler i familjen som vill utnyttja tjänsten finns det ett speciellt familjeabonnemang som gör det möjligt att skapa fyra olika profiler på samma konto. På så sätt kan alla familjemedlemmar göra egna listor med böcker och det är också möjligt att använda flera olika mobila enheter för att lyssna och läsa samtidigt. En speciellt smart funktion gör det möjligt för barn att ha sina egna profiler, men utan tillgång till innehåll riktat speciellt till vuxna. Nextory är en tjänst som passar alla som tycker om att läsa och lyssna till fängslande berättelser och med en rabattkod till Nextory är du ett steg närmare till att öppna de digitala dörrarna till ditt livs läsning.

Kontakta Nextory

AdressNextory AB
Torshamnsgatan 28 A
164 40 Kista
Telefon08-411 17 15
E-post[email protected]