Rabattkoder till Nordic Nest

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på nordicnest.se

Nordic Nest
Nordic Nest är en av världens största webbutiker som är inriktad på skandinavisk design och inredning. Nordic Nest har funnits på nätet sedan 2003 och har idag tusentals kunder över hela världen. Med en Nordic Nest rabattkod kan du få rabatt på hela din beställning, utvalda varor eller speciella produktkategorier. Butiken har dessutom en outletavdelning och ett kampanjtorg med rabatterade designprodukter. Handlar du får över 499 kr så bjuder Nordic Nest på frakten. Läs mer »
Upp till 50% rabatt hos Nordic Nest
Alla aktuella kampanjer och kampanjvaror hos Nordic Nest. Upp till 50% rabatt!
Obekräftat slutdatum
Handla fraktfritt från Nordicnest.se
Fri frakt vid köp över 399 kr hos Nordic Nest
Obekräftat slutdatum
Rea på designvaror hos Nordic Nest
Alla aktuella reaprodukter hos Nordic Nest
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Nordic Nest

15

personer har besökt vår sida för Nordic Nest denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Nordic Nest idag

Butiker liknande Nordic Nest

Populära butiker i samma kategori som Nordic Nest. Se alla butiker inom kategorin heminredning.

Info om Nordic Nest rabatter

Nordic Nest Screenshot Screenshot från nordicnest.se
Den webbaserade design- och inredningsbutiken Nordic Nest startades i Sverige år 2002, av entreprenören och företagaren Jörgen Bödmar. Med sin nydanande nätbutik, med fokus på exklusiva inredningsprylar från välkända varumärken, avsåg han att tilltala en bred målgrupp bestående av inrednings- och designintresserade människor runt om i Sverige. Ledordet var lättillgänglighet, och kunderna kunde besöka butiken när och varifrån de önskade. Nordic Nest har snabbt vuxit till en tongivande aktör på marknaden, med kunder i mer än sjuttio olika länder, på så vitt skilda platser i världen som Hawaii och Tokyo.

Nordic Nests huvudkontor och lager ligger i småländska Kalmar och antalet medarbetare växer ständigt. Sortimentet är mycket brett med ca 170 olika varumärken, så använd gärna din Nordic Nest rabattkod för att fynda bland godbitarna. Ett antal världsledande och välkända märken såsom Orrefors, Kosta Boda och Edblad finns i sortimentet. Du kan hitta all möjlig inredning och möbler, så varför inte använda en rabattkod till Nordic Nest för att fynda stolar, bord, lampor, ljus eller glas? Företaget erbjuder även smycken, klockor, väskor och klädesplagg till både kvinnor och män, samt gosedjur och leksaker till barnen. Nordic Nest kan även erbjuda tips på gåvor att ge bort som present, exempelvis julklappar, studentpresenter och bröllopspresenter. De tipsar även om mer traditionella och säsongsrelaterade gåvor till högtider som påsk och midsommar, och naturligtvis säljer de vår svenska dalahäst i flera olika utföranden, vilket är en trevlig gåva vid internationella kontakter.

Hos Nordic Nest finns något för alla smaker och åldrar, med fokus på god design och hög kvalitet. Det unika sortimentet hos Nordic Nest består av över 5 000 noga utvalda inredningsartiklar från mer än 150 olika skandinaviska varumärken som bland annat Marimekko, Pappelina, Iittala, Design House Stockholm och Stelton med flera. Om du ännu inte har beställt från Nordic Nest är det ett alldeles perfekt tillfälle att få uppleva företagets utmärkta service genom att lägga en beställning. Passa på att utnyttja en av våra Nordic Nest rabattkoder, som ger dig möjlighet att spara pengar på ditt köp.

Kontakta Nordic Nest

AdressScand. Design Online AB
Stämpelvägen 3
394 70 Kalmar
Telefon0480-44 99 20
E-post[email protected]