Rabattkoder till Nordic Padel

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på nordicpadel.se

Nordic Padel
Padel, eller padeltennis som den ibland kallas här hos oss, har vuxit sig enormt stark de senaste åren i Sverige. Webbutiken nordicpadel.se är grundad av svenska padelspelare med ett brinnande intresse för sporten. I takt med att spelets popularitet växte i vårt land blev det uppenbart att behovet av högkvalitativ paddelutrustning saknades i Sverige. Med det i åtanke grundades Nordic Padel. Med deras hjälp kan nu padelspelare på alla nivåer hitta utrusting av de mest etablerade märkena i branschen när det gäller padelsport. Vare sig du är någon som gillar att spela med kompisarna då och då eller är en ambitiös spelare som hela tiden försöker ta ditt spelande till nästa nivå, kommer du att hitta kläder och utrustning som matchar dina behov! Nordic Padel samarbetar med ledande varumärken i branschen för att kunna leverera det bästa marknaden har att erbjuda. De har också anlitat några av Sveriges bästa padeltränare och spelare för att kunna utforma de mest ingående racketguiderna nätet har på svenska. Det ger dig som kund detaljerad guidning och vägledning när du ska göra dina köp. Med en Nordic Padel rabattkod kan du dessutom få en bra rabatt på ditt köp av en racket eller annan utrustning. Läs mer »
Fri frakt från Nordic Padel
Hos Nordic Padel får du fri frakt på alla beställningar över 399 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Nordic Padel

10

personer har besökt vår sida för Nordic Padel denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Nordic Padel idag

Butiker liknande Nordic Padel

Populära butiker i samma kategori som Nordic Padel. Se alla butiker inom kategorin padel.

Info om Nordic Padel rabatter

Nordic Padel Screenshot Screenshot från nordicpadel.se
På Nordic Padel kan du köpa hela spannet av padelrelaterad utrustning. I nätbutiken hittar du bland annat träningskläder för både dam och herr. Padelkläder måste sitta bra för att du ska kunna spela bekvämt och ledigt. Eftersom det är en högintensiv sport, behövs kläder av funktionsmaterial som leder bort fukt och svett så att du slipper känslan av att spela i fuktiga kläder. I damkategorin har vi väldesignade padelkjolar i olika färger från kända varumärken. Givetvis har vi också shorts i snabbtorkande och elastiska material, som kan bäras av både kvinnor och män. Alla som provar på padel vet också att bra padelskor är a och o för att det ska bli roligt att spela och det ska gå att prestera på en bra nivå. Det är snabba förflyttningar och tvära stopp i sporten, vilket ställer extra stora krav på skornas förmåga att stödja fötter och vrist. Att bära rätt skor är lika viktigt som att använda en bra padelracket! Med hjälp av de noggranna anvisningarna i webbutiken är det enkelt att välja lämplig modell i rätt storlek. Lägger du dessutom på en Nordic Padel rabattkod, får du skorna till ett riktigt fördelaktigt pris. Det gör det förstås extra roligt att handla skor från branschens mest kända padelmärken.

Men på Nordic Padels hemsida hittar du inte bara racketar, kläder och skor. Här finns all upptänklig kringutrustning du kan tänka dig. Exempelvis hittar du ett stort sortiment med padelväskor. I en specialdesignad väska har du gott om plats för träningskläder och det finns ett speciellt fack för padelracketen. Så varför inte använda en rabattkod hos Nordic Padel och satsa på en väska som är funktionell och som matchar din träningsoutfit. Vidare har Nordic Padels webbutik också svettband, kepsar, lindor och annat som spelare alltid behöver. Du kan också hitta slittåliga strumpor och förvaring för dina bollar. För att alla i hela landet ska kunna ta del av Nordic Padels utbud, har företaget skapat en e-handelssida som alla ska kunna känna att de kan handla tryggt och smidigt på. Företaget har jobbat hårt med att ta fram en pedagogisk och lättnavigerad sida med användarvänliga funktioner. Du ska enkelt och snabbt kunna hitta det du söker genom att söka och filtrera sidans innehåll. Har du frågor är det bara att vända dig till Nordic Padel via hemsidan för att få svar på dina frågor. Med tanke på hur stor sporten håller på att bli i Sverige och vi får allt fler professionella spelare, så kommer säkerligen Nordic Padels utbud att kontinuerligt växa och fortsätta erbjuda oss den senaste teknologin inom kategorin paddelutrustning.

Kontakta Nordic Padel

AdressNordic Padel
Propellervägen 6
702 26 Örebro
E-post[email protected]