Rabattkoder till Nordiska Galleriet

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på nordiskagalleriet.se

Nordiska Galleriet
Nordiska Galleriet är en välkänd destination i Stockholm som erbjuder exklusiva möbler, inredning och modern design. Här finner man bland annat textiler, mattor, klockor, böcker, elektronik och kökstillbehör. Ett brett utbud erbjuds av möbler för alla hemmets rum och dess behov, inklusive förvaringsmöbler, barnmöbler och utemöbler. Så väl som alla möjliga sorters belysningsprodukter och dess tillbehör. Genom att använda sig av Nordiska Galleriet rabattkoder möjliggörs mycket fördelaktiga köp av affärens attraktiva varor till bra priser. Läs mer »
Nordiska Galleriet kampanj
Här hittar du alla just nu aktuella kampanjer hos Nordiska Galleriet
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från Nordiska Galleriet
Hos Nordiska Galleriet får du fri frakt på din beställning när du handlar för över 500 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Nordiska Galleriet

79

personer har besökt vår sida för Nordiska Galleriet denna vecka

72

personer har sparat pengar hos Nordiska Galleriet denna vecka

Butiker liknande Nordiska Galleriet

Populära butiker i samma kategori som Nordiska Galleriet. Se alla butiker inom kategorin heminredning.

Info om Nordiska Galleriet rabatter

Nordiska Galleriet Screenshot Screenshot från nordiskagalleriet.se
Nordiska Galleriet har en lång historia och har sedan det grundades år 1912 utvecklats genom flera olika eror med flera olika ägare och har därmed haft lite olika fokus inom utställning och försäljning. Exklusiva möbler är någonting som alltid har ställts ut vid Nordiska Galleriet och har varit till försäljning där genom åren. Då den påkostade fastigheten upprättades på hörnet Nybrogatan/Riddargatan, så var den först en auktionshall. Avsikten var till att börja med att ha kvalitetsauktioner för antika möbler och konst, men lokalerna blev istället att användes till att sälja högkvalitativa antika möbler. Affären började även att sälja bilar, då dessa stora lokalers ytor hade kapacitet till att ställa ut dessa stora varor. Den kombinerade försäljningen av antika möbler och moderna bilar upphörde 1929 då systersonen Carl-Otto Heigard tog över företaget och ersatte bilförsäljningsavdelningen med ett konstgalleri. Det var då de tog namnet Nordiska Galleriet vilket registrerades som företag år 1933. Sedan dess har verksamheten drivits under detta namn och på 1940-talet förnyades konceptet då Carl-Ottos son, Carl-Magnus tog över verksamheten. På 1950-talet ställde han ut möbler av berömda danska formgivare, varav en av dessa även designade företaget en ny logotyp, som kom att användas i 63 år framöver.

Under 1960- och 1970-talet ägde en mängd omtalade utställningar rum på Nordiska Galleriet. Då mestadels av italiensk möbeldesign, som i samband med dessa utställningar blev någonting mycket populärt i Sverige. En formgivare bakom en utställning som hette ’Viva la Italia’ introducerade då vissa verk i Sverige, som kom att bli stora succéer. På 1970-talet designade denna formgivare även Nordiska Galleriets egenproducerade ’Familjesoffa’ som blev en känd möbel, vilken man ofta ser på auktioner landet över än idag. Under ledning av en ny chef som hette Anders Carnerud ställdes på 1980-talet ut några tidiga verk av några formgivare som senare kom att bli mycket stora namn inom designvärlden. På 1990-talet renoverades hela affärslokalen och bland annat det ursprungliga stengolvet i karakteristiskt rutmönster synliggjordes igen.

Anders Carnerud sålde verksamheten efter 22 år som ägare, till Olle Heigard som var släkt med den ursprungliga grundaren Carl-Otto Heigard. Verksamheten fortsatte med modern design i centrum och lade fokus på starka varumärken och kända formgivare. Fritz Hansen får bland annat ett ”showroom” med egen ingång år 2011. Att använda sig av en Nordiska Galleriet rabattkod har gjort många kunder extra nöjda genom att de kunnat köpa dessa exklusiva varor till mycket förmånliga priser.

År 2016 inleddes ännu en ny era då Alex Söderberg köper företaget. Han moderniserar konceptet och fokuserar på kunskap och service då han återlanserar mycket av det från de forma glansdagarna, vilka nu kan handlas till förmånliga priser genom Nordiska Galleriets rabattkoder. Idag hänger återigen konst från välkända konstnärer på väggarna i Nordiska Galleriet och på deras hemsida presenteras 57 stycken väl etablerade formgivare vars verk är utställda och till försäljning i lokalerna. På hemsidan kan man även söka direkt på varumärken. Man kan också se en översikt av deras studio, portfolio och läsa om deras kampanjer, outlets och begränsade urval. Nu är målsättningen Nordiska Galleriet att vara den världsledande destinationen för en publik av designintresserade kunder och besökare.

Kontakta Nordiska Galleriet

AdressNordiska Galleriet AB
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Telefon08-442 83 60
E-post[email protected]