Rabattkoder till Padelbollar.nu

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på padelbollar.nu

Padelbollar.nu
Padelbollar.nu är nätbutiken som gör det enkelt för dig som padelspelare. Har du spelat padel länge eller är du nybörjare? Oavsett vad, har Padelbollar.nu det du behöver för att göra det enkelt för dig som spelare. De ser till att du alltid har nya bollar med bra studs och grepplindor som ger dig bättre grepp om racketen.

Hos Padelbollar.nu kan du nämligen prenumerera på nya paddelbollar och grepplindor. Du väljer själv om du vil få hem ditt paket var fjärde, sjätte eller åttonde vecka. På så sätt är du alltid klar för spel, tillsammans med dina vänner. Fördelen med en prenumeration är att du slipper köpa nya bollar i padelhallen, något som ofta är dyrare än om du köper dem på förhand. Är ni dessutom ett gäng på fyra som alltid spelar tillsammans, blir det ännu billigare då ni kan dela på prenumerationen.

Som om inte det var nog så kan du använd en Padelbollar.nu rabattkod, för att få ett ännu bättre pris. Är du inte sugen på att starta en prenumeration just nu, kan du självklart vara kund hos Padelbollar.nu även utan prenumeration. I webshopen finner du bollrör, greplindor, klister och mycket mer. De har allt som du behöver för att livet ska bli enkelt för dig som padelspelare. Läs mer »
Fri frakt från Padelbollar.nu
Hos Padelbollar.nu får du fri frakt när du handlar för över 299 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Padelbollar.nu

4

personer har besökt vår sida för Padelbollar.nu idag

0

personer har sparat pengar hos Padelbollar.nu idag

Butiker liknande Padelbollar.nu

Populära butiker i samma kategori som Padelbollar.nu. Se alla butiker inom kategorin padel.

Info om Padelbollar.nu rabatter

Padelbollar.nu Screenshot Screenshot från padelbollar.nu
Har du tänkt att bli prenumerant eller är du ute efter ett engångsköp, oavsett vad är du som kund alltid i fokus hos Padelbollar.nu. De tror på enkelhet, och vill göra det lätt för dig som kund att vara padelspelare. Service är viktigt, det visar den höga siffran av nöjda kunder, med ett omdöme på 4,5 av 5 stjärnor. Vill du att Padelbollar.nu ska hjälpa dig med att förenkla din vardag? Då är utan tvivel det bästa valet för dig att starta en prenumeration. Du får då hem ett paket till dig så ofta du vill och har behov för.

Det bästa av allt är att du när som helst kan avsluta den då det inte är någon bindningstid. Därför är det inget att vänta på, starta din prenumeration redan i dag. Med bara en till fyra dagars leveranstid kan du snart vara klar för spel. Använd dig av rabattkoder hos Padelbollar.nu för att få ett extra bra pris på ditt köp.

Olika paket

Som kund hos Padelbollar.nu kan du välja mellan olika paket, eller så skräddarsyr du ditt eget exakt efter hur ditt behov ser ut. Väljer du en av de färdiga paketen, så finns det fyra olika kategorier av paket att välja mellan.

Litet paket; är för dig som spelar cirka en gång i veckan och bara behöver ett par bollrör. Du kan också uppgradera ditt paket med en grepplinda.

Mellan-paket; med fyra bollrör passar detta paketet perfekt för dig som spelar regelbundet två till tre gånger i veckan. Om du vill kan du uppgradera paketet med två grepplindor.

Stort paket; är paketet för storspelaren som är galen i padel och spelar veckans alla dagar. Paketet innehåller sex bollrör och du kan uppgradera paketet med tre grepplindor.

Patrik Persson-paketet; väljer du om du vill spela med samma bollar som Youtube-profilen och padelspelaren Patrik Persson. Det är fyra bollrör inkluderat i paketet, två Head Pro S och två RS Padel Tour X, samt ett tre-pack Toalson Ultra Grip.

I litet, mellan och stort paket kan du välja mellan olika bollar, kvalitet och märken i olika prisklasser. Detta väljer du vid beställningstillfället. För att du ska bli extra sugen på att starta en prenumeration, kan du nu få ett bra starterbjudande genom att använda dig av våra Padelbollar.nu rabattkoder. Du kommer inte att ångra dig!

Kontakta Padelbollar.nu

AdressPadelbollar Sverige AB
Tellusborgsvägen 90
126 28 Hägersten
Telefon010-175 77 95
E-post[email protected]