Rabattkoder till PadelNest

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på padelnest.se

PadelNest
En sak är säker när det gäller padel: sporten har kommit till Sverige för att stanna. Den populära racketsporten är idag den snabbast växande i Sverige och allt fler vill prova på motionsformen. Med det uppstår förstås även behovet av bra utrustning och här är onlinebutiken Padelnest det givna valet. Det svenska företaget har snabbt etablerat sig i Sverige och förser proffs likväl som nybörjare med allt som behövs för att ge sig in i matchen. Padelnest erbjuder allt som hör sporten till och ger sina besökare en lättnavigerad sajt, där det är möjligt att handla all utrustning samt tillbehör på ett och samma ställe. När det gäller e-handel är tryggt shoppande en viktig faktor för alla och det här är Padelnest väl medvetna om. De har verkligen gått in för att bemöta sina kunder på bästa sätt. Padelnest har satsat mycket på att utveckla sin kundtjänst och är alltid glada att få hjälpa till med frågor kring köpvillkor och olika produkter. De använder sig av SSL-kryptering i all sin hantering av kreditkort och personuppgifter, så här behöver aldrig någon oroa sig för att informationen skulle komma på villovägar. En annan klar fördel är att de har fri frakt på hela sortimentet, vilket inte alltid är fallet med andra motsvarande butiker. Har du fått en Padelnest rabattkod, kan du dessutom få rabatt på din beställning. Läs mer »
10% rabatt på PadelNest.se
Signa upp dig för nyhetsbrevet från PadelNest så får du 10% rabatt på en beställning
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från PadelNest.se
Hos PadelNest erbjuder man fri frakt på alla beställningar med leverans inom Sverige
Obekräftat slutdatum
PadelNest erbjudande
Fynda ett begagnat padelrack i Second Chance-avdelningen hos PadelNest
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till PadelNest

5

personer har besökt vår sida för PadelNest idag

0

personer har sparat pengar hos PadelNest idag

Butiker liknande PadelNest

Populära butiker i samma kategori som PadelNest. Se alla butiker inom kategorin padel.

Info om PadelNest rabatter

PadelNest Screenshot Screenshot från padelnest.se
Padelnest har en väldigt snabb leveranstid på 1-3 dagar, vilket säkerligen glädjer många entusiastiska padelspelare som vill ut på padelbanan med sin nya utrustning. Tittar du närmare på utbudet, kommer som du att kunna konstatera att de har i stort sett allt inom padelsport. Racketutbudet sträcker sig över hela spannet från nybörjare till proffsracketar för flera tusen kronor. Det finns racketar för barn, äldre juniorer, dam och herr. På varje produktsida hittas en mycket detaljerad beskrivning av racketarna. Här framgår information om racketens egenskaper och vilken typ av slag den ger, samt detaljbeskrivningar av material, vikt, mått, form och balans. Ingår det fodral i köpet är den noggrant beskriven. Den här detaljerade informationen i kombination med en hjälpsam kundtjänst som du kan kontakta vid behov, gör att du kan vara säker på att få en racket som passar dig perfekt. På Padelnests hemsida hittar du även en mängd tillbehör. Utbudet på padelbollar är gediget och det finns både proffsbollar och bollar för dem som spelar för att det är kul och kanske inte behöver den mest exklusiva utrustningen. Grepplindor i alla smaker finns i webbutiken. Du kan hitta lindor i kamouflagefärg, heltvitt eller någon annan nyans. De har också lindor i flera olika kvaliteter, anpassat för nivån på spelandet. Bollar och lindor kan du även få rabatt på om du anger en Padelnest rabattkod vid utcheckning.

Padelnest erbjuder sina kunder kosttillskott av olika slag, som är speciellt anpassade för högintensiva sporter. Det finns tillskott för ledernas hälsa, något som är viktigt att tänka på när det gäller just padel, eftersom sporten har ett högt tempo med tvära stopp och vändningar som har stor inverkan på lederna. Du kan också inhandla olika typer av proteinpulver, energidrycker och bars som ger dig den där extra boosten inför en match och som även hjälper dig att återhämta dig snabbare efteråt. Med rätt rabattkod till Padelnest kan du göra ett riktigt bra köp även här. Förutom det breda utbudet erbjuder de också en tämligen unik tjäns, nämligen försäljning och köp av begagnade racketar. På deras avdelning “Second Chance” hittar du kvalitetssäkrade, begagnade racketar till riktigt bra priser. De begagnade racketarna är noggrant rengjorda och skickas som spårbart paket, precis som resten av sortimentet. Här har du möjlighet att köpa exklusiva racketar till ett mycket förmånligt pris. Så för dig som tryggt vill handla all din paddelutrustning på ett och samma ställe till konkurrenskraftiga priser, kan vi rekommendera Padelnest.

Kontakta PadelNest

AdressPadelNest
Box 5030
250 05 Helsingborg
E-post[email protected]