Rabattkoder till Padelson

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på padelson.se

Padelson
Padelson är en sportbutik specialiserad på padel och den kringutrustning som behövs till den allt populärare sporten. På padelson.se hittar du allt från racketar till grepplindor och andra tillbehör från världsledande märken som exempelvis Bullpadel, Drop Shot, Dunlop, Head, Ares och Adidas. Ambitionen är att du som kund snabbt och enkelt ska kunna handla allt du behöver på ett och samma ställe, utan krångel. Padelson erbjuder fri frakt på alla racketar och är kända för sina snabba och smidiga leveranser. Har du dessutom en Padelson rabattkod har du möjlighet att få riktigt bra rabatter på ett köp. Betalningsmetoderna följer svensk, trygg branschstandard och du kan betala med kort, faktura eller med swish om du föredrar det. Alla transaktioner är krypterade och ingen känslig information sparas på sajten. Padelson har också en egen outlet där det går att göra riktiga fynd. När de gör plats för nyheter i utbudet samlas alla produkter i ett utgående sortiment till deras outlet-avdelning, där de säljs till rabatterade priser. Produkterna brukar försvinna fort, men är du snabb och slår till när du hittar en passande produkt kan du göra riktiga fynd! Läs mer »
Fri frakt från Padelson.se
Hos Padelson får du fri frakt inom Sverige på alla beställningar över 499 kr
Obekräftat slutdatum
Alla prissänkta outletvaror hos Padelson.se
Här hittar du alla just nu prissänkta outletfynd på padelracketar och tillbehör hos Padelson
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Padelson

13

personer har besökt vår sida för Padelson denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Padelson idag

Butiker liknande Padelson

Populära butiker i samma kategori som Padelson. Se alla butiker inom kategorin padel.

Info om Padelson rabatter

Utbudet på padelson.se är lätt att hitta tack vare de väl synliga kategorierna i menyn högst upp på sidan. De har ett stort sortiment av padelracketar och vare sig du är nybörjare eller kontrollfokuserad tävlingsspelare, kommer du sannolikt att hitta en passande racket. Varje produktsida har en detaljerad beskrivning av racketen, dess format, hur den är balanserad och vilken typ av precision du får med den specifika padelracken. Padelson.se har även en omfattande köpguide där du får hjälp med att välja en lämplig racket för just dina behov. Här beskrivs också hur användaren ska gå tillväga för att med hjälp av anpassade svettband optimera handgreppet och därmed undvika onödiga förslitningsskador. Det finns komplett information om bytesintervaller för grepplindor beroende på spelnivå, inklusive vilka typer av lindor som ska användas i en specifik temperatur eller luftfuktighet. På sajten hittar du ett bra utbud med vikter och blytejp som används för att anpassa vikt och balans på padelracketen. Padelsons utbud av skor är även det stort. En padelsko är anpassad för det speciella underlaget på en padelbana och skorna har ofta ett fiskbensmönster, för att ge ett optimalt grepp på underlaget som förhindrar spelaren från att halka och riskera skador. Av den anledningen är det vikigt att köpa skor avsedda för just padel. På Padelsons hemsida blir ett sådan köp enkelt och vare sig du har en Padelson rabattkod eller inte är priserna konkurrenskraftiga.

Det övriga utbudet omfattar i stort sett det mesta som har med padelsport att göra. Här finns ramskydd, vattenflaskor, knä- och armskydd samt vibrationsdämpare. Padelson har också anpassad träningsutrustning, för den som vill förbättra sitt padelspel genom precisionsträning och fotarbete. Padelson har till och med en avdelning med böcker, där besökaren kan hitta padelrelaterad litteratur. En rabattkod till Padelson gäller förstås även dessa kategorier. Det är uppenbart att företaget vill vara förstahandsvalet när det gäller allt som har med padel att göra och det får vi nog säga att de lyckats med. Men vem är då upphovsmännen bakom Padelson och vad har de för bakgrund? Jo, företaget består av ett gäng entusiastiska padelspelare med lång erfarenhet i ett flertal racketsporter. På meritlistan har de både VM-medaljer och collegetennis i USA. Grundarna av padelson.se vet att bra utrustning är oumbärligt för ett givande och effektivt spel och det är något de har i ryggmärgen. De vet att premiumprodukter i världsklass är viktigt för spelare på alla nivåer och deras målsättning är att erbjuda allt detta, i kombination med oöverträfflig kundservice och vägledning.

Kontakta Padelson

AdressPadelson AB
Broddesonsgatan 59
302 34 Halmstad
E-post[email protected]