Rabattkoder till Padelspecialisten

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på padelspecialisten.com

Padelspecialisten
Hos Padelspecialisten hittar du padelracketar från de största och bästa varumärkena inom padelsporten. Företaget har specialiserat sig på just padelracketar men du kan också hitta annan kringutrustning som padelväskor, bollar, ramskydd med mera. Utöver det förnämliga sortimentet strävar också Padelspecialisten att ge sina kunder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Allt för att kunderna ska bli nöjda och även välja dem inför sitt nästa köp. I Padelspecialistens webbutik hittar du padelracketar för nybörjare likväl som rutinerade spelare. Det finns även racketar för både seniorer och juniorer. En utmärkande detalj med Padelspecialistens webbutik är att de har noggranna produktbeskrivningar på utbudet, som ger ingående information om deras egenskaper och för vilka spelare de passar. För att du ska lära dig allt om hur du väljer racket har padelspecialseten.se också en detaljerad racketguide på hemsidan. Där kan ta reda på vilken form på racketen du bör skaffa, hur den ska var balanserad, vad den ska väga och vilket material som är lämpligt. Allt för att du som spelare ska få en racket som är optimal för just dig. När du gjort ditt val är det bara att klicka in den i varukorgen och checka ut. Det finns också Padelspecialisten rabattkod du kan använda för att få en riktigt bra rabatt på ditt köp. Läs mer »
Fri frakt från Padelspecialisten.com
Hos Padelspecialisten får du fri frakt på alla beställningar över 1000 kr
Obekräftat slutdatum
Padelspecialisten kampanj
Här hittar du alla just nu aktuella kampanjvaror på Padelspecialisten.com
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Padelspecialisten

14

personer har besökt vår sida för Padelspecialisten denna vecka

3

personer har sparat pengar hos Padelspecialisten denna vecka

Butiker liknande Padelspecialisten

Populära butiker i samma kategori som Padelspecialisten. Se alla butiker inom kategorin padel.

Info om Padelspecialisten rabatter

Padelspecialisten Screenshot Screenshot från padelspecialisten.com
Padel har på kort tid blivit en av de snabbast växande sporterna i landet. Det är inte alls konstigt, för padel är ett roligt och enkelt sätt att motionera på. Dessutom är det socialt, då du alltid spelar i två par. Padel kan sägas vara en blandning mellan tennis och squash. Utrustningen består av bekväma kläder i funktionsmaterial, padelskor samt en speciell racket och boll. I och med att sporten vuxit sig stor så snabbt har också behovet av utrustning ökat. Grundarna bakom Padelspecialisten strävar efter att snabbt ta in de senaste modellerna av racketar för de mest avancerade spelarna, likväl som att förse nybörjare och juniorer med prisvärd och lämplig utrustning. Det finns också Padelspecialisten rabattkod som kan användas vid köp. Att välja e-handel som försäljningsplattform var givet för grundarna av företaget, eftersom det innebär att de kan förse spelare i hela landet med högkvalitativ utrustning. Sajten är lättnavigerad och även den som inte har så stor erfarenhet av att handla på nätet kan enkelt söka och filtrera sökresultaten, tack vare en intuitiv och pedagogisk struktur i webbutiken. För dig som hittat en padelracket du vill klicka hem på deras sida, kan vi rekommendera att du passar på att använda en padelspecialisten rabattkod för att få ett ännu bättre pris. Padelspecialisten vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos dem och har en krypterad betalningsmetod. De har även öppet köp om du behöver byta ut produkterna.

Grundarna av Padelspecialisten har byggt sin webbutik med två huvudsakliga ingredienser: passion för sporten och ett intresse av att ge så bra service som möjligt. De tre grundarna har gedigen erfarenhet av e-handel som de kombinerar med sitt brinnande intresse för padel. En av styrkorna ligger i det hårt nischade utbudet av först och främst racketar. Konkurrerande butiker har satsat på ett bredare sortiment medan Padelspecialisten har valt att vara snävare i sitt utbud. Det har visat sig vara ett lyckat koncept, för kunderna har strömmat in sedan start och bara blivit fler. Fördelen med att vara så specialiserad är att det ger goda förutsättningar att kunna ge kunderna exakt vad de behöver och också ingående kunna förklara vad köparna ska tänka på när de väljer sin utrustning. Den här strävan efter att hjälpa kunden göra rätt val har blivit företagets honnörsord och av den anledningen återkommer också deras kunder om och om igen. Priserna är konkurrenskraftiga och med en Padelspecialisten rabattkod blir prisbilden ännu mer fördelaktig. För de kunder som saknar något i deras sortiment, finns det alltid möjlighet att kontakta företaget på deras hemsida och föreslå en komplettering av sortimentet. Den som söker en padelracket med lång livslängd kan alltså med trygghet välja webbutiken Padelspecialisten.

Kontakta Padelspecialisten

AdressPadel Europe AB
Skånegatan 29
412 52 Göteborg
E-post[email protected]