Rabattkoder till Radisson Blu

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på radissonblu.se

Radisson Blu
Radisson Blu är en stor hotellkedja med över 380 unika hotell runt om i världen. Man eftersträvar att skapa individuella och eleganta hotell som ska passa moderna människor. Inredningen är därmed alltid tänkt att skapa en inbjudande atmosfär med spännande och innovativ design. Radisson Blu finns på de mest besökta platserna i världen och man öppnar hela tiden nya hotell på platser dit människor reser. Med en Radisson Blu rabattkod kan man boka ett bra hotell till rabatterat pris oavsett om man ska på semester eller arbeta. Läs mer »
Boka tidigt och spara upp till 20%
Få upp till 20% rabatt på ditt hotell hos Radisson Blu när du bokar din övernattning i god tid
Obekräftat slutdatum
20% rabatt hos Radisson Blu
Boka 2-3 nätter över en helg och spara upp till 20% med Radisson Blu Hotels & Resorts
Obekräftat slutdatum
20% rabatt hos Radisson Blu
Boka i 21 eller 28 dagar i förväg och få upp till 20% rabatt på din vistelse hos Radisson Blu
Obekräftat slutdatum
15% rabatt hos Radisson Blu
Upp till 15% rabatt vid bokning av 3 nätter eller fler hos Radisson Blu
Obekräftat slutdatum
Radisson Blu erbjudande
Alla aktuella erbjudanden på hotell hos Radisson Blu
Obekräftat slutdatum
5

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Radisson Blu

15

personer har besökt vår sida för Radisson Blu denna vecka

1

person har sparat pengar hos Radisson Blu denna vecka

Butiker liknande Radisson Blu

Populära butiker i samma kategori som Radisson Blu. Se alla butiker inom kategorin hotell.

Info om Radisson Blu rabatter

Radisson Blu är en av Sveriges största hotellkedjor. Som del i Radissonkoncernen finns mer än 380 hotell över världen att välja mellan. Med en våra Radisson Blu rabattkoder får du ta del av en personligt utformad hotellupplevelse, där servicen inte bara är självklar utan även i världsklass, till ett lägre pris! Inredning och design är två mycket viktiga inslag i konceptet. Det ska inte bara kännas modern och fräscht, utan även berätta någonting om det speciella hotellet. Med en rabattkod till Radisson Blu blir din nästa hotellbokning billigare och du får pengar över till annat på din resa. Oavsett om man väljer ett mindre eller ett större hotell kommer standarden vara av lika hög nivå. Det är det som skiljer ut Radisson Blu från mängden. Så söker du efter lyx, kvalité och komfort? Passa på och utnyttja en Radisson Blu rabattkod och gör verklighet av den där avkopplande vistelsen, oavsett om du reser i jobb eller privat.

Hotellens designfokus går hand i hand med företagets policy kring service. Man vill erbjuda sida gäster det lilla extra. Tanken är att deras service tillsammans med en modern design ska lämna ett oförglömligt avtryck på deras gäster. Man erbjuder bland annat en "superfrukost" till sina gäster. Detta är en stor lyxig buffé med det bästa i frukostväg från olika delar av världen. Det går även att få frukost som take-away då man inte vill att någon gäst ska missa dagens viktigaste mål. Radisson Blu har även fitnessrum som får användas av alla gäster, erbjuder tre timmars express tvätt och kan vid mån av plats tillåta sen utcheckning fram till klockan 18:00 utan extra kostnad. Man har ett genomgående miljötänk och de flesta av hotellen är miljömärkta. Framförallt har man drastiskt minskat sin vattenkonsumtion med olika smarta och innovativa lösningar, både för gäster och för själva driften av hotellen. När man använder sin Radisson Blu rabattkod vet man därmed att man gör ett bra aktivt val för miljön.

Om man vill använda sin rabattkod hos Radisson Blu för att boka ett rum på något av de olika hotellen kan man göra detta smidigt direkt på hotellets hemsida. Det finns en knapp för att boka högst upp på sidan. Här väljer man datum, antal gäster och vart man ska åka. Man får alternativ direkt som en sökning och kan därefter smidigt välja typ av rum och andra tillval. Det finns möjlighet att betala direkt eller att betala på plats.