Rabattkoder till Readly

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på readly.com

Readly
Applikationstjänsten Readly samlar de allra bästa magasinen och tidningarna världen över på en och samma plats. Via deras app kan du ladda ner alla de magasin och tidningar du vill läsa till exempel på semestern, under jobbpendlingen, en längre resa eller kanske bara för att spara på miljön. Ett Readly abonnemang innebär helt obegränsad läsning till ett fast månadsbelopp. Dessutom kan du ladda ner tidningar och magasin att läsa offline om du under den där långa resan skulle befinna dig någonstans utan internetuppkoppling. Och skulle du ha missat något nummer eller en särskild utgåva av ditt favoritmagasin kom ihåg att tillgången inte enbart rör de aktuella utgåvorna utan även många av de tidigare. Med en Readly rabattkod får du obegränsad digital tillgång till läsning av över hundratusen utgåvor och över fyra tusen tidningstitlar. De mängder av kategorier som erbjuds är både från svenska och internationella magasin och dagstidningar och spänner över en stor bredd av ämnen - från Livsstil till Vetenskap, Sport till Politik, Utbildning till Nöje. Det här är en tjänst som garanterat har något för alla som tycker om att läsa. Läs mer »
Prova Readly en månad för bara 9 kr
Just nu kan du prova Readly i en månad för bara 9 kr. Ingen bindningstid!
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Readly

2

personer har besökt vår sida för Readly idag

0

personer har sparat pengar hos Readly idag

Butiker liknande Readly

Populära butiker i samma kategori som Readly. Se alla butiker inom kategorin tidningar.

Info om Readly rabatter

Readly Screenshot Screenshot från readly.com
Appen från Readly lanserades i Sverige 2013 och fram till idag har företaget växt och utöver kontoret i Sverige även öppnat kontor i Storbritannien, Tyskland och USA samt siktar på att expandera ytterligare internationellt. Då hela Readlys idé grundar sig i att slippa kånka runt på tidningar och magasin när man inte längre befinner sig på hemmaplan går tjänsten förstås att använda var som helst i hela världen. För att komma igång är allt du behöver göra att ladda ner Readly appen från App Store eller Google Play Store till din mobil eller surfplatta, sen kan du komma igång med och läsa så mycket du orkar, vill och känner för. Våra rabattkoder till Readly ger dig tillgång till ett abonnemang helt utan någon som helst bindningstid. På så sätt kan du både pausa eller avsluta ditt abonnemang när som helst. Ytterligare fördelar med Readly's tjänst är möjligheten till att kunna använda ett och samma abonnemang från hela fem olika enheter, med den möjligheten kan en familj skapa egna profiler och från dem söka, ladda ner och läsa alla sina respektive favorittidningar- och magasin online.

Bland de allra mest populära tidningskategorierna på Readly finner du till exempel Kändisar och Nöje, Affärer och Ekonomi, Livsstil för både Kvinna och Man, Bil, MC och Motor, Hälsa och Fitness, Musik, Hem och Trädgård och svenska Dags- och Kvällstidningar. Men det finns mängder med andra spännande kategorier också. Bland dem finner du Bröllop, Djur, Historia, Barn, Inredning, Mode, Serier, Mat och Dryck, Handarbete, IT, TV och Film, Konst med mera. Bland de allra mest lästa titlarna finner du klassiska och välkända magasin och tidningar som Råd och Rön, Leva och Bo, Vi Bilägare, Hänt i veckan, Femina, Hemma, ELLE, Filter, TIME, Hus och Hem, Café, PLAZA, Allt om Resor med flera. Med en Readly rabattkod kan du få tillgång till dessa kategorier som täcker in alla tänkbara intressen och ämnen samt alla nämnda stora titlar och utgåvor och mycket, mycket mer!

Kontakta Readly

AdressReadly AB
Honnörsgatan 20
352 36 Växjö
E-post[email protected]