Rabattkoder till Resväskor.se

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på resväskor.se

Resväskor.se
Resväskor.se startades upp med visionen om att bli en ledande återförsäljande av resväskor på nätet. Här hittar man ett brett sortiment med väskor i alla olika material, modeller och storlekar som man kan tänka sig. Det finns resväskor i alla prisklasser och för alla olika typer av resor som man ska bege sig ut på. Att bege sig ut på resa ska vara utan bekymmer och oro, därför är en pålitlig resväska viktig i resandet. Vare sig det rör sig om semester eller en affärsresa så finns här den rätta väskan för just det ändamålet. Ska du ut och resa så passa på att utnyttja en av våra Resväskor.se rabattkoder. För att ge sina kunder det bästa gällande enkelhet, trygghet och effektivitet så erbjuds kunder ett utvalt sortiment med marknadens allra bästa produkter och tydliga produktpresentationer. Läs mer »
Fri frakt från Resväskor.se
Hos Resväskor.se är det fri frakt och fria returer på alla beställningar
Obekräftat slutdatum
Resväskor.se rea
Här hittar du alla resväskor till kampanjpris hos Resväskor.se just nu
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Resväskor.se

6

personer har besökt vår sida för Resväskor.se idag

9

personer har sparat pengar hos Resväskor.se denna vecka

Butiker liknande Resväskor.se

Populära butiker i samma kategori som Resväskor.se. Se alla butiker inom kategorin resväskor.

Info om Resväskor.se rabatter

Resväskor.se Screenshot Screenshot från resväskor.se
Man erbjuder även sina kunder fria returer, 30 dagars öppet köp samt prisgaranti. Prisgarantin fungerar på så sätt att priset matchas och företaget återbetalar mellanskillnaden om man hittar varan billigare hos en annan svensk butik. Maila länken till produkten och butiken där priset är billigare samt organisationsnummer och telefonnummer till den butiken så återbetalas mellanskillnaden. Om man vill göra en retur så ska produkten vara oanvänd för att ångerrätten på 30 dagar ska gälla. Kontakta resväskor.se med order ID och namn så skickas det en ut en retursedel som man klistrar på paketet som man vill skicka tillbaka. Därefter lämnar man in paketet hos sitt ombud. När returen har blivit godkänd så görs en återbetalning till kunden.

Väskorna är hållbara, slitstarka med väldigt bra kvalitet. Produkterna ska hålla flera år och företaget har därför satt höga krav på väskornas hållbarhet och livslängd. Med väskorna från Resväskor.se behöver man inte oroa sig utan man kan vara trygg med pålitlig väska som passar för alla resor.

Man erbjuder ett stort och brett till sina kunder inom följande kategorier:
  • Kabinväska
  • Mellanstor resväska
  • Stor resväska
  • Barnresväska
  • Weekendväska
  • Accessoarer
  • Shoppingvagn

För att kunna erbjuda hög kvalitet och de bästa produkterna så erbjuds produkter från en mängd kända varumärken så sp AIRBOX, BRIC'S, Cavalet, Lipault PARIS, Pick & PACK, THULE Sweden, TITAN och många fler. Passa på att fynda en kvalitetväska till bra pris med en rabattkod till Resväskor.se.

Snabba och fria leveranser

Resväskan.se vill ge sina kunder det bästa och erbjuder både snabba och kostnadsfria leveranser. Som kund kan man välja om man vill ha leveransen direkt hemskickad eller om man vill hämta ut den hos det närmsta utbudet. Man får uppdateringar om sin order från det att man beställer tills det att man har fått väskan levererad.

Om man väljer att hämta leveransen hos det närmsta ombudet så kommer man att få ett sms med ett avinummer. Detta avinummer anger man när man hämtar beställningen.

Om man vill se var leveransen är just nu, så kan man använda sitt kolli-id för att spåra leveransen. Beställningarna skickas arbetsdagar inom 24 timmar och leveranstiden är 1- 2 arbetsdagar.

Så ska du ut och resa snart och du behöver en väska du kan lite på med hög kvalitet så tveka inte att ta del av våra rabattkoder till Resväskor.se.

Kontakta Resväskor.se

AdressNordic Nomads AB
Sandhamnsgatan 58
115 60 Stockholm
Telefon08-642 59 90
E-post[email protected]