Rabattkoder till SAS

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på sas.se

SAS
SAS är Skandinaviens största flygbolag med direktflyg till ett stort antal populära destinationer i Skandinavien, Europa, USA och Asien. Storstäder eller paradisstränder - här hittar du garanterat resan! När du besöker SAS.se kan du ibland använda dig av en rabattkod till SAS och få din nästa flygresa till ett ännu bättre pris. Du kan med fördel boka din destination direkt på sajten och företagets unika bokningssystem gör det lätt att hitta och boka resor inom dina angivna datum. Bokar du din flygresa med en SAS rabattkod från oss kan du pressa de redan låga priserna lite lägre. Dessutom hittar du alltid billiga sista minuten-resor till vitt skilda destinationer här. Läs mer »
SAS erbjudande
SAS Now or Never: Kampanjpriser på utvalda resmål kl 18-24 varje torsdag hos SAS!
Obekräftat slutdatum
SAS erbjudande
Boka billiga resor till destinationer inrikes, i Europa samt i övriga världen i SAS lågpriskalender
Obekräftat slutdatum
SAS erbjudande
Alla aktuella erbjudanden på flygresor hos SAS
Obekräftat slutdatum
SAS erbjudande
Studenter och ungdomar (upp till 26 år) reser billigare med ungdomsbiljett hos SAS
Obekräftat slutdatum
4

aktuella rabattkoder & erbjudanden till SAS

10

personer har besökt vår sida för SAS idag

0

personer har sparat pengar hos SAS idag

Butiker liknande SAS

Populära butiker i samma kategori som SAS. Se alla butiker inom kategorin flyg.

Info om SAS rabatter

SAS Screenshot Screenshot från sas.se
Du kan även välja att boka såväl hyrbil som hotell direkt på hemsidan, samt ändra dina bokningar och dubbelkolla att ditt flyg håller tidtabellen. SAS har också specialerbjudanden till alla sina kunder självklart kan du köpa reseförsäkringar när du ska resa någonstans. Att köpa en resa med en av våra SAS rabattkoder är inte bara bra för plånboken, utan sparar också mycket tid. Glöm inte att söka din resa i SAS lågpriskalender för att hitta eventuella rabatterade avgångar till din sökta destination. Med jämna mellanrum rear SAS ut en miljon biljetter till resmål över hela världen till riktigt bra priser. Som Eurobonus-medlem får du alltid information om reor som dessa och andra kampanjer på flyg med SAS.

När du flyger med SAS har du många avgångar att välja på till varje destination, och är du medlem i EuroBonus så tjänar du bonuspoäng. Du kan checka in online och spara tid på flygplatsen, och du kan välja din sittplats ombord. Dessutom kan du alltid ta med minst 20 kg bagage hos SAS - allt ingår i priset. SAS har även en app till iPhone & iPad i vilken du kan hålla reda på dina resor, checka in din flight och den kan även fungera som boardingcard under din resa. I appen får du tillgång till ett flertal tidningar gratis under din flight.

SAS rabatt på flygresor
Hos SAS kan du välja bland över 14 inrikesdestinationer, 90 städer inom Europa och 12 resmål i USA, Asien & resten av världen! Allt detta till riktigt konkurrenskraftiga priser på flygresorna.

SAS har två klasser inom Europa, Go & Plus, där den stora skillnaden är att du i Plus får välja fritt ur menyn utan extra kostnad. Samma mat & dryck finns givetvis att tillgå för dig som reser i SAS Go, men då får du betala. Kan du klara dig utan mat på flighten finns här pengar att spara på flygbiljetten då biljetterna i Go ofta är bra mycket billigare än de i Plus.

För flighter till USA, Asien och resten av världen finns det ytterligare en klass, Business. Här reser du med hög komfort, utmärkt service och en helt annan nivå på maten som serveras. Att resa i Business på long haul är att rekommendera för dig som är beredd att lägga en extra slant för att få det där lilla extra under resan. Vad sägs till exempel om att kunna fälla sätet till en säng bäddad med sängkläder från Hästens?

Boka din resa med en SAS rabattkod från oss eller håll utkik i deras lågpriskalender för att göra ett klipp på din nästa flight. Att kika in på sas.se torsdagar mellan 18-24 är också ett tips från oss. Då har SAS nämligen något de kallar Now or Never-priser på utvalda destinationer under 6 timmar. Flera gånger om året brukar de dessutom köra en rea på flyg då de rear ut 1 000 000 biljetter till extra låga priser. När dessa reor startar hittar du självklart en länk till dem här på Rabatterat.se.