Rabattkoder till Scandlines

Till butiken
Scandlines erbjudande
Rabatt hos Scandlines
Rabatt på inträde på massor av attraktioner så som nöjesfält, äventyrsland och muséer när du reser med Scandlines

Missa inga rabattkoder till Scandlines, gå med i vårt nyhetsbrev!

Butiker liknande Scandlines

Populära butiker i samma kategori som Scandlines. Se alla butiker inom kategorin resor.

Handla med rabatt på scandlines.se

ScandlinesMed Scandlines färjor kan du resa snabbt och bekvämt på tre olika linjer. Scandlines trafikerar linjerna Helsingborg - Helsingör, Rödby - Puttgarden och Gedser - Rostock. Det är lätt att boka sin resa online via scandlines.se, och det blir ännu lättare, och framförallt billigare, om du bokar din resa med en Scandlines rabattkod.
Scandlines Screenshot Screenshot från scandlines.se

Info om Scandlines rabatter

Många väljer att påbörja sin resa till kontinenten med färja. Varför inte göra det du också? Ska du åka på bilsemester i Europa? Skippa bilköer, broavgifter och stress den första biten och slappna av ombord på ett av Scandlines fartyg. Scandlines är ett av Nordeuropas största rederier och är ett självklart val när du ska resa till Danmark eller Tyskland.

Ombord på Scandlines färjor finns allt du kan tänkas behöva för att få en lugn och trevlig resa. Här hittar du både restaurang och café om du blir hungrig men också barer om du blir törstig. Ta gärna en tur i den välfyllda shoppen. Shoppen har ett brett utbud av öl, vin, sprit, choklad och annat godis samt kosmetika och parfym, och du, shoppen är öppen under hela resan! Vill du inte handla ombord så kan du alltid handla i Puttgarden eller Rostock i Bordershoppen. Där kan du även beställa dina varor i förväg och få dina varor färdigpackade när du anländer. Se mer information om taxfree-shopping på Scandlines hemsida.

Scandlines ger också möjlighet för företag och föreningar att hålla konferens ombord. Vill ni flytta ert möte från kontoret och till en spännande och trivsam miljö, varför inte flytta mötet till havs? Passa på att resa med Scandlines samtidigt som du tar del av en av våra Scandlines rabattkoder vid din bokning av färja. För visst är det onödigt att betala för mycket? Pengarna som du sparar kan du istället använda till exempel vid din destination eller varför inte i shoppen ombord?