Rabattkoder till Sembo

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på sembo.se

Sembo
Sembo - skräddarsyr din resa efter dina egna önskemål! Sembo är Sveriges femte största researrangör, och erbjuder noggrant utvalda hotell och övriga semesterboenden i över 130 länder. Sembo är specialiserade på boende med över 50 000 hotell, lägenheter och hus i 136 länder i sitt utbud. Utöver boende erbjuder Sembo även flygbiljetter, färje- och brobiljetter och hyrbilar. De säljer sina resor via telefon- och onlinebokningar, och genom sina 300 återförsäljare som finns runt om i landet. Med en Sembo rabattkod från oss kan du få rabatt på utvalda resor eller resmål. Du får alltid marknadens lägsta pris på Stena Line och Scandlines när du bokar färja och ditt boende samtidigt hos Sembo. Läs mer »
Sembo erbjudande
Här hittar du alla just nu aktuella sista minuten-erbjudanden hos Sembo
Obekräftat slutdatum
Sembo erbjudande
Alla aktuella erbjudanden på resor och boende hos Sembo
Obekräftat slutdatum
250 kr rabatt hos Sembo
Få 250 kr rabattkod när du anmäler dig till nyhetsbrevet på Sembo.se
Obekräftat slutdatum
Rabatt när du är ute i god tid hos Sembo
Upp till 25% i boka-tidigt-rabatt på resor hos Sembo
Obekräftat slutdatum
4

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Sembo

154

personer har besökt vår sida för Sembo denna vecka

16

personer har sparat pengar hos Sembo denna vecka

Butiker liknande Sembo

Populära butiker i samma kategori som Sembo. Se alla butiker inom kategorin resor.

Info om Sembo rabatter

Sembo Screenshot Screenshot från sembo.se
Företaget grundades 1987 av en man vid namn Sven Wenhall, och koncentrerade sig till en början på att hjälpa sina kunder att boka bilsemestrar till Medelhavet. Idag, efter snart 30 år i branschen, har de hunnit expandera verksamheten betydligt mer världsomspännande. Dessutom har det haft äran att få tagit emot Barnens Turistpris 2008. Sedan december 2007 är Sembo ett helägt dotterbolag av Stena Line.

Deras affärsidé är något som vi i Sverige är unika med, nämligen att kunden själv bestämmer hur hela resan ska se ut. Det innefattar allt ifrån hur länge resan ska vara, att man kan välja och vraka bland ett stort urval av boendeformer och transportalternativ. Deras kundlöfte består av personlig service av hög kvalitet, genuin omtanke för sina kunder, trygg betalning och prisgaranti. De vill att alla ska få uppleva sin drömsemester problemfritt. Passa på att boka din ideala drömresa med en förmånlig Sembo rabattkod och njut av omvärlden!

Som kund kan man gå med i Sembos reseklubb för att ta del av en mängd fördelaktiga erbjudanden och förmåner. Kombinera gärna något av de aktuella erbjudandena med en rabattkod till Sembo och minska totalkostnaden avsevärt! De erbjuder dessutom gynnsamma delbetalningsmöjligheter.