Rabattkoder till Sephora

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på sephora.se

Sephora
Sephora är en fransk skönhetskedja som säljer skönhetsprodukter inom makeup, hud- och hårvård, parfym, accessoarer m.m. till både män och kvinnor. Man säljer sina produkter både på nätet och i fysiska butiker i hela världen. Man har nyligen startat butiker även i Kina och USA, vilket gör att man nu har etablerat sig på viktiga marknader i jordens allra hörn. Redan 1999 startade man sin amerikanska hemsida och är idag den störst företaget vad det gäller e-handel av kosmetika i USA. Läs mer »
Rea på skönhetsprodukter hos Sephora
Här hittar du alla produkter inom skönhet som är på rea just nu hos Sephora.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från Sephora.se
Hos Sephora bjuder man på frakten vid beställningar med ordervärden över 550 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Sephora

7

personer har besökt vår sida för Sephora idag

0

personer har sparat pengar hos Sephora idag

Butiker liknande Sephora

Populära butiker i samma kategori som Sephora. Se alla butiker inom kategorin skönhet.

Info om Sephora rabatter

Sephora Screenshot Screenshot från sephora.se
Flaggskeppet är annars Sephora på Champs Elysées i Paris, där man säljer 50 olika varumärken och mer än 16 000 produkter. Sephora grundades redan 1967 och 1997 blev man en del av Groupe LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, allmänt sett som den största försäljningsgruppen av lyxvaror i världen. Sephoras affärsidé är att vara helt dedikerad till skönhetsprodukter. Man vill erbjuda ett varierat utbud av både varumärken och produkter. Produkterna man erbjuder ska vara originella, tidlösa och klassiska, samt både välkända och sällsynta. När ska du handla på Sephoras nätbutik kan du med fördel använda en Sephora rabattkod som du hittar här på sajten. Då får du ännu mer fantastiska produkter för pengarna.

Sephoras butiker

Sephora har sex fysiska butiker i Sverige. I Stockholmsområdet finns en butik på Biblioteksgatan i innerstan. Dessutom finns en butik i Täby Centrum, en i Nacka Forum och en på Forumgallerian i Uppsala. I Göteborg hittar vi en butik på Kungsgatan och i Malmö kan du besöka Sephora-butiken på Emporia köpcenter. I de fysiska butikerna kan du utnyttja tjänster som Benefit Brown Bar som erbjuder en rad behandlingar, samt en Make-up bar som är helt gratis att besöka. Utöver det finns 600 butiker runt om i Europa, plus då butikerna i Kina och USA.

Utöver detta kan du handla dina produkter hos Sephora på nätet. Sephora erbjuder för närvarande e-handel i tio olika länder, där Sverige är ett av dessa. Man erbjuder fri frakt vid köp över 550 kr och utbudet är gigantiskt, större än vad du kan hitta i någon av butikerna. När du näthandlar hos Sephora är det säkra betalningar, samt en enkel och trygg returpolicy med två månaders bytes/ångerrätt. Du kan få shoppingtips från personalen på Sephora och skulle det uppstå några frågor är det bara att kontakta kundtjänsten, med samma goda rådgivning som i butikerna. Du kan även bli medlem i Sephoras kundklubb och få speciella erbjudanden. Du får poäng på alla köp, som kan omvandlas till erbjudanden och gåvor. Använd en Sephora rabattkod för att få ut ännu mer av ditt nätköp.

Om Sephoras produkter

Hos Sephora kan du köpa produkter från bästsäljande varumärken som Benefit Collection, Kat Von D, Dior, Make Up Forever, Too Faced och givetvis butikens eget märke Sephora Collection. Om vi tittar på vilka kategorier som finns på hemsidan och i butikerna så har vi först och främst make-up med produkter inom bland annat ögon, läppar, ansikte och naglar. I kategorin hudvård finns produkter för t.ex. ansikte, ögon, läppar och rengöring. Man har även massvis med parfym för både män och kvinnor.

En annan kategori är kropp & bad där du finner massvis med produkter för exfoliering och peeling, händer & fötter och solprodukter. I kategorin accessoarer finns bland annat penslar och andra sminkprodukter till ögon, naglar och hår. Sephora riktar sig kanske främst till kvinnliga kunder, men man har även en särskild kategori med produkter för män. Där hittar du parfym, samt produkter för hudvård, rakning och övriga kroppen. Du kan med fördel använda en rabattkod hos Sephora för att pressa priserna ännu mer när du handlar på nätet. Du hittar rabattkoderna här på sajten.

Kontakta Sephora

AdressSEPHORA Sverige AB
Hyllie Boulevard 19
215 32 Malmö
Telefon031-361 34 17
E-post[email protected]