Rabattkoder till Shophome

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på shophome.se

Shophome
Shophome är en onlinebutik som erbjuder sina kunder allt från inredning till större möbler. De har ett brett utbud av både produkter och varumärken och här hittar du allt från stora, välkända designermärken till nya, mindre uppstickare inom inredning och hemdekor. Det gör att du verkligen kan skapa ett personligt hem med hjälp av deras utbud och inreda med möbler som har hög komfort och stilfull design. Kombinerar du dessa med olika inredningsdetaljer kan du definitivt sätta din egen unika prägel på hemmet. Det unika med Shophome är att de också har en egen möbelfabrik i Hallstahammar. Där får kunderna hjälp med att skräddarsy möbler utifrån deras egna idéer och önskemål. De tillverkar också egendesignade möbler som de säljer i butiken, sida vid sida med mer internationellt kända möbelmärken. Du kan alltså göra mycket mer än att bara shoppa möbler hos dem: du kan kontakta Shophome för att få hjälp med att inreda ett rum och till och med ett helt hem. Vi vågar påstå att det här är ett av Sveriges mest unika möbelbutiker, eftersom de har ett helt eget ett koncept som spänner över alla behov som en kund i deras målgrupp kan ha. De erbjuder också regelbundet sina kunder en Shophome rabattkod, vilket gör det förmånligt att handla, särskilt om du shoppar för större summor. Läs mer »
Fri frakt från Shophome
Hos Shophome.se får du fri frakt på alla beställningar över 499 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Shophome

2

personer har besökt vår sida för Shophome idag

0

personer har sparat pengar hos Shophome idag

Butiker liknande Shophome

Populära butiker i samma kategori som Shophome. Se alla butiker inom kategorin hem.

Info om Shophome rabatter

Shophome Screenshot Screenshot från shophome.se
Lampor och punktbelysning är en väldigt viktig del av atmosfären i ett hem, det vet alla som är intresserade av hemstyling och inredning. Det här har förstås också Shopshome koll på. Den som vill komplettera möbler och inredningsdetaljer med smart och och snygg belysning, har kommit precis rätt. I kategorin samsas spännande taklampor från innovativa företag som Umage och Artwood med mindre kända varumärken från både Sverige och våra Nordiska grannländer. Gillar du skandinavisk minimalism kan du alltså vara säker på att hitta tak-, golv- och bordslampor som matchar din stil och smak perfekt och glöm inte använda din rabattkod till Shophome om du har en. Du som älskar devisen “more is more and less is a bore” hittar också definitivt extravaganta och uttrycksfulla lampor att inreda hemmet med. I kategorin inredning är det nästan bara fantasin som sätter gränser för alla som vill sticka ut med personliga detaljer i hemmet. Här hittar du vackra speglar, väggklockor, badrumsinredning, tavlor, förvaring och till och med inredning specifikt för kontorsmiljöer.

Vi vill också slå ett slag för Shophomes utbud av härliga textilier av varierande slag. Kuddar, sängöverkast, handdukar och gardiner: här finns i stort sett allt du kan tänka dig i inredningsväg när det gäller tyger. Så får vi förstås inte glömma kategorin mattor. En stor, snygg matta är nästan som en möbel i sig och definitivt en inredningsdetalj som kan sätta prägel på ett helt rum. Att inreda med mattor är ett bra sätt att leka med rummets karaktär på, eftersom du kan byta ut mattan när du har lust. Något som är mycket enklare än att måla eller tapetsera om. Dessutom fyller mattan en viktig funktion genom att den absorberar ljudet i ett rum och gör det behagligare att vistas i det. En matta kan vara en rätt stor investering för många, men med hjälp av en Shophome rabattkod har du möjlighet att handla en väldigt snygg designermatta till ett förmånligare pris. Shophome lanserades hösten 2020 och har sedan dess arbetat intensivt med att bli ett ledande möbel- och inredningsföretag i Skandinavien. Med sina egenproducerade möbler och erfarenhet av inredning jobbar de med allt från hotell till kontor i offentliga miljöer. Inte minst erbjuder de oss privatpersoner ett fantastiskt sortiment av produkter från världsledande möbel- och inredningsformgivare.

Kontakta Shophome

AdressBeauty Group Of Scandinavia AB
Åkervägen 34
73134 Köping
Telefon0221-45 62 11
E-post[email protected]