Rabattkoder till Skicka Tårta

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på skickatarta.se

Skicka Tårta
Överraska med en tårta! Handla en tårta till födelsedagen eller överraska någon med ett tårtogram. Med en Skicka Tårta rabattkod blir det billigare att beställa från denna geniala tjänst. Tårtan bakas av ett lokalt konditori och budas sedan till leveransadressen - enkelt och smidigt! Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Skicka Tårta just nu. Tipsa oss om en Skicka Tårta rabattkod här.

Butiker liknande Skicka Tårta

Populära butiker i samma kategori som Skicka Tårta. Se alla butiker inom kategorin mat.

Info om Skicka Tårta rabatter

Skicka Tårta Screenshot Screenshot från skickatarta.se
Idén med Skicka Tårta är att du som kund enkelt ska kunna beställa en god tårta och få den levererad till den adress som du önskar. Över 450 anslutna bagerier i hela Sverige är anslutna till tjänsten. Du behöver vanligtvis göra en beställning dagen före tårtan ska levereras men i vissa fall är det till och med möjligt att beställa samma dag. Priset på bakverket är mycket förmånligt och med en rabattkod till Skicka Tårta blir det ännu lägre. Slipp stressen att själv behöva stå i köket innan exempelvis ett födelsedagskalas eller ett dop, beställ en jubileumstårta till företaget eller skicka en tårta som tack till någon. Alla blir vi glada för uppskattning och det finns inget enklare sätt än så här att visa det på.

Hur gör man då för att beställa en tårta från Skicka Tårta? På företagets hemsida ser du de olika bakverk som erbjuds. Beställ kanelbullar till tre-fikat eller varför inte ett fat med mixade småkakor. Avsluta fikastunden med en maffig chokladtårta eller en smarrig gräddig variant. Barnkalaset blir extra festligt med en fototårta. Antingen med en bild på jubilaren själv eller på exempelvis Elsa från Frost, Nalle Puh eller Spiderman. Till din tårtbeställning kan du även lägga till ett blombud. Självklart kan du också endast beställa en blomma. Buketterna komponeras av lokala florister. För både blommor och bakverk klickar du in på den produkt som du vill handla. Därefter anger du antal samt storlek, exempelvis 12-bitars tårta. Nästa steg är att fylla i leveransadress samt genomföra betalningen - glöm inte ange din Skicka Tårta rabattkod i kassan - sedan är det klart.