Rabattkoder till Teligoo

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på teligoo.se

Teligoo
Ring, smsa och surfa förmånligt med den nya operatören Teligoo. Teligoo är en ny så kallad virtuell mobiloperatör. Detta är ett av de senaste tillskotten på marknaden och principen går ut på att Teligoo lånar in dig på andra operatörers mobilnät. Detta är hur smart som helst! inte nog med att mobiltäckning och näthastighet kan maximeras, så hålls samtidigt priserna nere. Med din Teligoo rabattkod håller du kontakten med nära och kära till ett pris som passar dig. Läs mer »
Teligoo erbjudande
Fria samtal, SMS och MMS till alla operatörer i Sverige med Teligoo. Inga bindnings- eller uppsägningstider och du ringer i Telias nät.
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Teligoo

3

personer har besökt vår sida för Teligoo idag

0

personer har sparat pengar hos Teligoo idag

Butiker liknande Teligoo

Populära butiker i samma kategori som Teligoo. Se alla butiker inom kategorin telefoni.

Info om Teligoo rabatter

Teligoo startade sin verksamhet förra året och har redan blivit en succé tack vare sin idé. Det var de två syskonen Lisa och John Axelberg som drog igång företaget med ambitionen att erbjuda ett billig operatör med hög service på marknaden. Deras fokus ligger på att erbjuda ett både fast och lägre pris på marknaden men med samma bibehållna täckning. Dessutom så slipper du både bindningstid och uppsägningstid när du använder din Teligoo rabattkod. Om du funderar på att ta en utlandstermin eller av andra skäl behöver pausa ditt abonnemang är det inga problem. Därför är detta en lösning som ger stor frihet.

Teligoo liger på Telias mobilnät vilket betyder att de levererar bäst täckning i hela landet - från långt ner i söder till högst upp i norr. En av fördelarna med Teligoo är att du kan välja prisnivå utifrån hur mycket datatrafik du gör av med på en månad. Om du vet med dig att du kollar många klick och appar med bilder kan det vara idé att nyttja din rabattkod till Teligoo på ett abonnemang med mer data, medan om du inte surfar lika frekvent inte behöver lika mycket. Man kan enkelt säga att det aldrig har varit billigare att ringa, sms:a och surfa. Idag går det praktiskt taget att slösa med timmarna online utan att det påverkar månadspriset avsevärt. När du väljer att bruka din Teligoo rabattkod kan du givetvis välja att behålla ditt nuvarande nummer. Enkelt, smidigt och alltid lika förmånligt!