Rabattkoder till The Sofa Store

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på thesofastore.se

The Sofa Store
The Sofa Store är ett svenskt, privatägt detaljhandelsföretag som framför allt erbjuder möbler och andra inredningsdetaljer för vardagsrummet. Här hittar du olika modeller av soffor samt unika möbler och tyger man inte hittar i var mans hem och även belysning, mediamöbler och accessoarer. När du beställer dina möbler och heminredningsdetaljer hos thesofastore.se ska du passa på att använda en The Sofa Store rabattkod, med den kan du ta del av exklusiva rabatter och erbjudanden i samband med din beställning. Läs mer »
10% rabatt på soffbord
10% rabatt på soffbord med denna The Sofa Store rabattkod
Obekräftat slutdatum
10% rabatt på mattor
10% rabatt på alla mattor hos The Sofa Store
Obekräftat slutdatum
10% rabatt på lampor
10% rabatt på alla lampor hos The Sofa Store
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos The Sofa Store
Fri frakt till hela Sverige vid köp över 500 kr hos The Sofa Store
Obekräftat slutdatum
4

aktuella rabattkoder & erbjudanden till The Sofa Store

1

person har besökt vår sida för The Sofa Store idag

1

person har sparat pengar hos The Sofa Store idag

Butiker liknande The Sofa Store

Populära butiker i samma kategori som The Sofa Store. Se alla butiker inom kategorin soffor.

Info om The Sofa Store rabatter

The Sofa Store Screenshot Screenshot från thesofastore.se
The Sofa Store skiljer sig från de stora möbelhandelskedjorna genom att istället för att kopiera andra tillföra något nytt på marknaden. Detta sker genom ett gediget samarbete med mindre sofftillverkare, handplockade tyger från ledande väverier i Europa och en anpassning av sortimentet efter kundens behov och efterfrågan. Hos The Sofa Store hittar du både små kompakta modeller av soffor för dig som kanske bor lite trångt och riktigt stora soffor att breda ut sig i för den stora familjen. Många av The Sofa Stores soffmodeller har tillkommit efter direkta önskemål från kunderna och här får du även hjälp att hitta rätt soffa för just dina behov vare sig det handlar om en riktig finsoffa eller en soffa som ska hålla för vardagens tuffa tag i en barnfamilj.

Våra The Sofa Store rabattkoder uppdateras regelbundet så glöm inte bort att hålla utkik efter vilka rabatter och erbjudanden som är aktuella just nu. The Sofa Store älskar soffor och alla säljare har mångårig erfarenhet och kunskap om de soffor som säljs inom företaget. När du beställer dina soffor och andra produkter till ditt hem hos The Sofa Store får du som kund därför rätt hjälp och service både före och efter köpet. Här hittar du dina personliga soffor, möbler och inredningsdetaljer som gör ditt hem exakt så speciellt som du vill ha det. Se till att inte missa några trevliga erbjudanden och rabatter genom att ange din The Sofa Store rabattkod när du beställer dina varor från thesofastore.se!