Rabattkoder till Tier

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på tier.app

Tier
Att förflytta sig i en stad med en el-scooter är idag väldigt populärt. Med en Tier rabattkod blir det alltid till det bästa priset oavsett vilken stad det gäller. Förutom el-scootrar finns möjlighet att hyra både el-cykel och vanliga trampcyklar. Det är moderna fordon som är ett bra val för den miljömedvetna, eller den som vill förflytta sig på ett roligt sätt. Ett av alla fordon som finns kanske finns alldeles runt hörnet vilket gör att det kan gå betydligt snabbare och enklare att ta sig genom staden än att åka kollektivt och dessutom är det roligare och mer bekvämt än att gå längre sträckor. Rabattkoden gör att användaren kan prova till ett mycket förmånligt pris och upptäcka de fantastiska fördelar som finns med att enkelt använda sig av appen Tier. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Tier just nu. Tipsa oss om en Tier rabattkod här.

Butiker liknande Tier

Populära butiker i samma kategori som Tier. Se alla butiker inom kategorin elscooter.

Info om Tier rabatter

Tier Screenshot Screenshot från tier.app
Det är enkelt att ladda ner appen som finns tillgänglig både via App Store och Google Play. I appen kan man enkelt se var närmaste fordon finns att hyra, det kan finnas betydligt närmare än vad man tror. Scanna QR-koden för att låsa upp det fordon som önskas och fordonet hyrs enbart för den tid som det nyttjas. Fordonet behöver inte lämnas tillbaka på något speciellt ställe utan lämnas enkelt i exempelvis ett cykelställ eller liknande så att nästa person kan plocka upp det därifrån. Nyttja Tier rabattkoder och upptäck hur billigt och enkelt det är att förflytta sig i storstäder på ett nytt och fantastiskt tillvägagångssätt. På så sätt upplever man dessutom lukter och andra saker som enkelt bara passerar förbi om man väljer att ta sig fram via taxi eller liknande. Staden blir mer levande med alla ljud runt omkring. Betala endast för den tid som fordonet nyttjas, det vill säga att man inte binder upp sig för en vecka utan endast den faktiska tiden.

Samma system runt om i världen

Det är enkelt att hyra ett fordon och många länder runt om i världen har exakt samma system vilket gör att det inte spelar någon roll om det är Stockholm eller Madrid, samma system, samma app! Kom ihåg följa de lokala trafiklagarna som gäller för att undvika olyckor. Det är ett sätt att förflytta sig som passar lika bra för turisten som den stressade affärsmänniskan som skyndar mellan möten. En kul aktivitet kan vara att prova åka runt i sin egen stad som turist en dag, kanske upptäcka ett mysigt promenadstråk eller njut av en god glass, det finns många anledningar till att komma ut och få frisk luft på ett härligt sätt. Ett perfekt alternativ för den som idag inte vill köpa sitt eget fordon utan behöver använda det någon gång ibland. Kanske det blir en el-scooter till ett möte men en vanlig trampcykel hem för att slippa komma svettig till destinationen? Med Tier är det enkelt att anpassa vardagen utifrån de faktiska förutsättningar som finns i livet för tillfället. Hyr här, lämna där och använd en enkel app direkt i mobiltelefonen och använd rabattkod hos Tier. Mycket enklare och smartare än så blir det inte.

Kontakta Tier

AdressMariendorfer Damm 1
c/o The Drivery
12099 Berlin
Tyskland
Telefon040-668 81 27
E-post[email protected]