Rabattkoder till Tirendo

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på tirendo.se

Tirendo
Tirendo är däckspecialisten online som levererar däck fraktfritt över hela landet. Vill du ha hjälp med montering hittar du närmaste verkstadspartner lätt genom att ange ditt postnummer på hemsidan. Du väljer själv om du vill ha däcken levererade hem eller direkt till verkstaden. En Tirendo rabattkod ger dig möjlighet att till en lägre kostnad köpa just det däck du behöver, oavsett om det gäller till en personbil, stadsjeep, MC eller en lättare lastbil. Tydliga beskrivningar hjälper dig att hitta bland det stora urvalet av märken. Här finns alla prisklasser. Dessutom har du har alltid fri frakt, 30 dagars ångerrätt och möjlighet till fri retur. Läs mer »
Fraktfria köp hos Tirendo.se
Få fri frakt på alla beställningar av däck hos Tirendo
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Tirendo

10

personer har besökt vår sida för Tirendo denna vecka

2

personer har sparat pengar hos Tirendo denna vecka

Butiker liknande Tirendo

Populära butiker i samma kategori som Tirendo. Se alla butiker inom kategorin däck.

Info om Tirendo rabatter

Tirendo Screenshot Screenshot från tirendo.se
Dags att skaffa nya däck till bilen? Tirendo är din däckspecialist på nätet. På Tirendos svenska hemsida tirendo.se beställer du billigt, tryggt och enkelt däck från tillverkare som Continental, Michelin, Kumho, Pirelli, Hankook, Cooper, Nokian, Falken, Gislaved, Yokohama och en lång rad andra populära märken. Med en Tirendo rabattkod får du dina nya däck till ett ännu mer fömånligt pris.

Varför inte passa på att köpa dina nya bildäck redan i dag? På den här sidan samlar vi alla aktuella Tirendo rabattkoder som kan göra ditt däckköp lite billigare. Utöver det breda sortimentet av däck från kända tillverkare, har Tirendo en kompetent kundtjänst som kan hjälpa och rådge dig för att du ska få de däck som ger dig den högsta säkerheten i trafiken. Tirendos kundservice hjälper dig att hitta det som du letar efter, oavsett om det är sommardäck, vinterdäck eller helårsdäck som du behöver.

Tirendo riktar sig framför allt till bilister men har i sortimentet också gott om mc-däck för Sveriges alla motorcyklister. Tirendo har ett tydligt fokus på kvalitet, inte bara vad gäller själva däcken utan lika mycket på servicen. Tirendo samarbetar därför bara med de bästa monteringsverkstäderna i Sverige. Där får du hjälp med ditt däckbyte när du köpt dina däck online - om du inte föredrar att byta dem själv vill säga. Tirendo transporterar dina däck gratis till verkstaden ger dig dessutom kostnadsfri returfrakt om du väljer att returnera dina däck inom 30 dagar.

För att underlätta hela proceduren ytterligare har Tirendo satsat på att göra hemsidan så enkel som möjligt. Sortimentet av däck från ledande tillverkare är indelat i tydliga kategorier där du snabbt och enkelt letar fram rätt däck online, oavsett om du letar efter en viss storlek, ett speciellt däckmärke eller dubbdäck för särskilda väderförhållande. För att få rabatt på ditt köp anger du bara en av våra rabattkoder till Tirendo i kassan så dras din rabatt från totalsumman.

Att köpa däck online är lätt och bekvämt när du får den information, de råd och den monteringsservice som du behöver – vilket Tirendo alltid förser dig med.