Rabattkoder till Skruvat

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på skruvat.se

Skruvat
Hos Skruvat.se handlar du biltillbehör, reservdelar, verktyg och olja med mera som hör till underhållet av din bil till riktigt fördelaktiga priser. Genom att använda dig av en Skruvat rabattkod och utnyttja alla de rabatter, kampanjer och erbjudanden som uppdateras kontinuerligt kan du handla allt det du behöver till bilen ännu förmånligare än vanligt. Läs mer »
15% nykundsrabatt hos Skruvat
Nya kunder får 15% rabatt på första köpet hos Skruvat.se vid anmälan till nyhetsbrevet
Obekräftat slutdatum
Skruvat erbjudande
Montering och balansering av dina nya kompletta däck från Skruvat för endast 99 kr per däck!
Obekräftat slutdatum
Skruvat erbjudande
Här hittar du alla aktuella erbjudanden & kampanjer hos Skruvat.se
Obekräftat slutdatum
Spara 30% på däck hos Skruvat.se
Upp till 30% lägre pris och fri frakt på däck när du köper dem online på Skruvat.se
Obekräftat slutdatum
4

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Skruvat

8

personer har besökt vår sida för Skruvat idag

2

personer har sparat pengar hos Skruvat denna vecka

Butiker liknande Skruvat

Populära butiker i samma kategori som Skruvat. Se alla butiker inom kategorin bildelar.

Info om Skruvat rabatter

Skruvat Screenshot Screenshot från skruvat.se
Skruvat.se är den största e-handelsplatsen i Norden som erbjuder nya bildelar och tillbehör på nätet. Hos Skruvat.se hittar du produkter av hög kvalité till otroligt låga priser. Lägg även gärna till en Skruvat.se rabattkod för att få ett ännu lägre pris på dina bildelar. Företagets målsättning är att du som kund ska få en så bra köpupplevelse som möjligt, där både produkterna, servicen och personalens kompetens lever upp till alla dina behov och önskemål.

Med sitt ständigt växande sortiment med över 500.000 kvalitetsprodukter och samarbetet med Europas ledande leverantörer så hittar du reservdelar till så gott som alla bilmärken. På Skruvat.se hittar du produkter som till exempel reservdelar, däck och fälg, verktyg, biltillbehör, olja, båtdelar och mycket annat. Finns inte den rabatt du letar efter på däck kanske en av våra Däckonline rabattkoder kan hjälpa dig på vägen. Hos Skruvat.se hittar du även båtdelar och tillbehör som du behöver för underhållet av din båt. Glöm inte bort att hålla ögonen öppna så att du inte missar en av våra Skruvat rabattkoder med alla de rabatter, kampanjer och erbjudanden som gör underhållet av bilen eller båten både billigare, enklare och roligare!

På hemsidan hittar du ofta aktuella kampanjer och erbjudanden att ta del av. Du kan också välja att prenumerera på företagets nyhetsbrev för att se till att du inte missar några erbjudanden. Via nyhetsbrevet kan du också få förtur på utvalda kampanjer och speciella erbjudanden. Du navigerar dig snabbt och smidigt på hemsidan för att hitta rätt produkter. Om du stöter på några problem eller har några frågor kring din beställning kan du alltid ta hjälp av den kunniga och tillmötesgående personalen på kundservice. Glöm inte bort att lägga till en aktuell rabattkod till Skruvat.se innan du slutför din beställning.

Skruvat.se är även Sveriges ledande verkstadsportal. Via servicetjänsten Skruvat & Klart hittar du snabbt flera verkstäder i närheten av dig, och du får även jämföra verkstädernas fasta priser direkt. Du kan också boka tid hos din valda verkstad direkt online. Har du ingen egen bil kan du, med hjälpa av en av våra Avis rabattkoder, hyra en till bästa pris.

När du beställer produkter från Skruvat.se får du välja mellan flera säkra och trygga betalningsalternativ. Tack vare samarbetet med några av Europas ledande logistikföretag kan du dessutom alltid lita på att få snabba och smidiga leveranser. När du handlar hos Skruvat.se har du även möjlighet att få den beställda bildelen skickad till en av dig utvald verkstad. När du har bestämt dig för vilken verkstad som ska utföra arbetet skickar Skruvat.se delen direkt dit.

Kontakta Skruvat

AdressAB Skruvat Reservdelar
Gustavslundsvägen 151F
167 51 Bromma
Telefon08-120 20 420