Rabattkoder till Toys R Us

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på toysrus.se

Toys R Us
Toys R Us är en butikskedja i Norden som säljer leksaker. Med ett utbud av över 10 000 produkter erbjuder de inte enbart leksaker, utan även andra varor till barn. Hos Toys R Us kan du finna mängder av kända varumärken som tillgodoser högsta kvalité på sina produkter. Toys R Us strävar efter att erbjuda leksaker till sina kunder som är både roliga, säkra, utbildande och som har så liten inverkan på miljön som möjlig. För att kunna tillgodose detta så vidtar företaget vissa åtgärder i förebyggande syfte innan produkterna kommer till försäljning i butik. Information om butikskedjans ansvar och säkerhet gällande denna hållbarhet finns tillgänglig att läsa om på deras hemsida, där man även kan köpa deras produkter i webbutiken.

De olika kategorier av produkter som beskrivs på webbutiken är ”Leksaker”, ”kreativitet, spel och inlärning”, ”utomhuslek” och ”sovrum och kläder”. Av de produkter som marknadsförs som just leksaker hittar man allt från leksaksbilar och bilbanor, TV-spel och elektronik till dockor, gosedjur och såklart ett stort sortiment av lego. Toys R Us poängterar gärna att de vill ta ansvar för sina handlingar och jobbar efter bästa möjliga metod i etiskt avseende då deras viktigaste intressenter är barnen som använder deras produkter. Butikskedjans egna Toys R Us rabattkoder är inte beroende av tillverkare av produkt om inte annat anges i erbjudandet. Läs mer »
Fri frakt hos Toys R Us
Fri frakt på ordrar över 599 kr från Toys R Us
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Toys R Us

23

personer har besökt vår sida för Toys R Us denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Toys R Us idag

Butiker liknande Toys R Us

Populära butiker i samma kategori som Toys R Us. Se alla butiker inom kategorin leksaker.

Info om Toys R Us rabatter

Toys R Us Screenshot Screenshot från toysrus.se
Toys R Us började med att företaget Top-Toy öppnade sin första butikskedja 1987 i Danmark, som då hette SUPERLEG. Butikskedjan hade då ett nytt och annorlunda säljkoncept som snabbt blev populärt bland kunderna och den första butiken öppnades i Tåsturp i Danmark. SUPERLEG-butikerna gjordes om till Toys R Us-butiker år 1996 då de ingick i ett frenchiseavtal med Toys R Us, Inc. i Norden. Även fyra andra redan befintliga Toys R Us-butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Rødovre, togs i samband med detta över av Top Toy. I och med företagets expansion år 2012 så lanserades även fyra stycken Toys R Us-webbutiker som nu är verksamma i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Top Toys ägare, familjen Gjörup ingick även i ett partnerskap med private equity-bolaget EQT år 2016 och driver idag förutom dessa fyra webbutiker även över 50 stycken fysiska Toys R Us-butiker i Norden. På samtliga av dessa finns det möjlighet att utnyttja en Toys R Us rabattkod som lanseras till kundernas fördel för att kunna erbjuda ännu bättre priser och göra fler kunder nöjda.

Toys R Us erbjuder även vissa kundfördelar så som att man kan reservera en vara för att senare hämta ut den i butik. När man handlar online kan man alltså välja att hämta ut sin order i valfri butik och ordern kommer då att vara klar inom en timme, inom ramen av butikens öppettider. Butiken kommer då att informera kunden via SMS och e-post när varan blivit tillgänglig och kan då hämtas i den valda butiken fram till stängningstid nästa arbetsdag. Vissa så kallade ”drop shipment”-produkter kan även levereras direkt till hemmet med bud. Toys R Us prismatchar och jämför sina priser med sina konkurrenter och justerar sina priser dagligen på över 2000 produkter för att alltid kunna erbjuda de bästa priserna på marknaden. Dessutom finns det fördelaktiga Toys R Us rabattkoder som kan användas till Toys R Us för ytterligare bättre kundpriser. Om en kund hos Toys R Us inte är nöjd med sitt köp, så erbjuds även möjligheten att upp till 365 dagar efter inköpet kunna returnera varan, antingen i butik eller genom en förbetald returfraktsedel.

Kontakta Toys R Us

AdressTOP-TOY A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk