Rabattkoder till Voi

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på voiscooters.com

Voi
Med en VOI rabattkod kan du till ett reducerat pris ta dig runt med VOI:s smidiga elscootrar. VOI lanserades i september 2018 och är de första att introducera konceptet hyrbara eldrivna sparkcyklar i Sverige. Idén föddes av medgrundare och vd Fredrik Hjelm efter att han märkt en brist på smidiga och billiga transportmedel för kortare sträckor i innerstan. Under en resa till Los Angeles i USA fick han möjlighet att testa elscootrarna där, som blivit ett enormt fenomen runt om i landets storstäder, och beslutade sig för att ta detta koncept till Europa. Sedan dess har VOI:s tjänst vuxit i drastisk takt, från att ha börjat i Stockholm till att även ha lanserats i Madrid och Zaragoza i Spanien. När cykelhyrning är krångligt och taxi är dyrt, är VOI:s eldrivna sparkcyklar ett smidigt, billigt och lättillgängligt alternativ för att ta sig runt i city. Läs mer »
Voi erbjudande
Med ett Voi Pass åker du obegränsat antal resor (max 45 minuter per resa) inom 24 timmar för 49 kr eller 1 månad för 399 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Voi

128

personer har besökt vår sida för Voi denna vecka

30

personer har sparat pengar hos Voi denna vecka

Butiker liknande Voi

Populära butiker i samma kategori som Voi. Se alla butiker inom kategorin elscooter.

Info om Voi rabatter

Voi Screenshot Screenshot från voiscooters.com
Att använda sig av VOI som färdmedel är ytterst enkelt. Du börjar med att ladda ner deras app för iPhone eller Android. Sedan registrerar du ett konto på appen genom din e-postadress, och kopplar ett bankkort till kontot. På appens huvudskärm visas sedermera en GPS-karta där platserna för alla VOIs elscootrar är markerade. Använd kartan för att ta dig till närmaste scooter. Väl framme trycker du på "scan to ride" på appen, och skannar QR-koden som sitter på scooterns styre. Efter att du tryckt på "unlock scooter" är scootern upplåst och redo för användning. Få upp farten genom att sparka dig fram såsom med en vanlig sparkcykel, och använd sedan gas- och bromsknapparna som sitter lättillgängliga på vardera sida av styret. När du väl har nått din destination parkerar du scootern på valfri plats och trycker på "end ride" på appen, och får sedan upp den totala summan för din resa på skärmen. Att låsa upp en scooter kostar 10 kr, och därefter är kostnaden 1,50 kr till dess att du låser den igen. Men med en rabattkod till VOI så sänks detta pris ytterligare, och din resa blir ytterst billig.

Sedan fenomenet med elscootrar uppkom i USA har det väckt starka känslor, positiva såväl som negativa. Vissa älskar smidigheten med att använda de som färdmedel, medan andra anser att de skräpar ner, är i vägen och utgör en fara på gatorna och i trafiken. I San Fransisco till exempel blev debatten så het att man beslutade att förbjuda scootrarna, för att sedan som respons till kritiken mot beslutet införa ett tids- och mängdbegränsat tillstånd till två företag. Med deras introduktion av elscootrar i Sverige och Europa, har VOI dock gjort rejäla satsningar för att undvika konflikter som denna. Genom en nära dialog med politiker och näringsidkare siktar de mot en stabil, hållbar och långvarig integration av deras scootrar i storstäderna. Därför är scootrarnas plats i varje stad unik, anpassad efter såväl transportbehov som övrig trafik. VOI ämnar att tillhandahålla transportmedel som inte bara är smidiga och användbara för den enskilda resenären, utan även bidrar till en trivsammare och klimatvänligare stadsmiljö fri från brus och förorening. En VOI rabattkod låter dig alltså resa billigare med ett transportmedel som gagnar både dig och din omgivning.