Rabattkoder till VVS och Bad

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på vvsochbad.se

VVS och Bad
En VVS och Bad rabattkod kan du använda för att handla produkter inom värme, ventilation och sanitet i webbutiken VVSochBAD.se. Det är nordens största webbutik för alla typer av VVS-produkter. Webbutiken har ett stort och brett utbud av produkter från välkända leverantörer såsom Duravit, Gustavsberg, FM Mattsson, Svedbergs, Geberit m.fl. VVS och Bad bildades i Darnmark år 2000 och kom till Sverige år 2008. Deras utbud av VVS-produkter täcker hela hemmets behov såväl på insidan som på utsidan. Till badrummet har de bl.a. toalettsitsar, bidéer, tvättställ, duschblandare, badkar och badrumsfläktar. Till köket finns ett sortiment av diskbänkar, avfallskvarnar och köksblandare. Läs mer »
VVS och Bad erbjudande
Här hittar du alla just nu aktuella erbjudanden på vvsochbad.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos VVS och Bad
Hos VVSochBad.se är frakten alltid fri. Endast expeditionsavgift kan tillkomma beroende på orderns storlek
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till VVS och Bad

100

personer har besökt vår sida för VVS och Bad denna vecka

2

personer har sparat pengar hos VVS och Bad denna vecka

Butiker liknande VVS och Bad

Populära butiker i samma kategori som VVS och Bad. Se alla butiker inom kategorin badrum.

Info om VVS och Bad rabatter

VVS och Bad Screenshot Screenshot från vvsochbad.se
Om du till exempel har en kran som droppar kan det räcka med att du tittar bland alla reservdelar butiken har. De har även pumpar och tillbehör för ditt hems vattenförsörjning, och produkter till värmesystemet såsom golvvärme, element, värmepumpar och beredare. Du kan också använda en VVSochBad.se rabattkod från oss för att handla rör och kopplingar av olika slag till ett bra pris. I det välsorterade sortimentet hittar du bl.a. anslutningsslangar, kopparrör, fördelarrör samt tätningsmaterial av god kvalitet. VVS och BAD säljer också många olika avloppsartiklar som golvbrunnar, avloppsrensare och markavloppsrör. Inom kategorin el-artiklar hittar du prisvärda avfuktare och luftrenare samt larmsystem, fläktar, belysning och mycket mer.

VVS och Bad drivs av personer med god kompetens inom VVS och webbutiken har ett mycket gott omdöme på Trustpilot. Webbutiken har dessutom blivit märkt för trygg e-handel vilket innebär att det är helt säkert att handla hos dem. VVS och Bads goda status i Sverige beror mycket på deras välsorterade och stora utbud men också på att de erbjuder en kundservice som är mycket bra. Har du frågor eller undrar något kan du skicka e-post till butiken genom deras hemsida och få svar på max en timme. Det går såklart också att ringa till butiken på telefonnumret du hittar på hemsidan. Kundtjänsten är öppen alla dagar i veckan och betjänas av svensk personal efter klockan 16 måndag till torsdag, efter 15.30 på fredagar och under hela helgen. Våra rabattkoder till VVSochBad går att utnyttja tillsammans med betalningsmetoderna Visa, Mastercard, Maestro, Klarna och Nordea när du checkar ut från webbutiken. När du handlar hos VVS och Bad får du alltid hem varorna snabbt direkt till dörren eller närmaste ombud, och det bästa är att frakten är helt fri oavsett hur stor din beställning är och oavsett pris.