Rabattkoder till Wiggle

Till butiken

Missa inga rabattkoder till Wiggle, gå med i vårt nyhetsbrev!

Butiker liknande Wiggle

Populära butiker i samma kategori som Wiggle. Se alla butiker inom kategorin cyklar.

Wiggle Spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Skönare, snyggare, billigare träning
Visst är det svårt att inte vara säsongsbunden när det kommer till löpning. Därför är våren extra härlig. Det är tufft för vem som helst att förmå sig att nöta på ett löpband under vinterhalvåret men att springa i Guds fria natur - det är minsann något helt annat. Vill man så kan man kompensera för bristande flås med snygga träningskläder och varje ny säsong är ett tillfälle att unna sig. Till exempel nya löparskor från Keller Sports, skorna är ju som alla vet den viktigaste komponenten i löpträning och det är viktigt att inte springa i gamla dåliga skor om man vill minimera risk för skador.

Men de flesta av oss vill ju gärna vara fina på hela kroppen när vi tränar så passa på att kolla in utbudet av träningskläder på JD Sports. Herregud vad mycket snyggt. Risken finns att ingen kommer träna en sekund utan istället bara klubba i sportigt chica plagg från de stora sportmärkena. Är det inte så att om man inte orkar träna så hjälper det ändå hälsan lite om man klär sig sportigt?

Bad och sol
Träning är ju då mycket mer än löpning, även om man helst vill träna utomhus när det nu äntligen blivit säsong för det. Men det är egentligen bara fantasin som sätter gränser. Köp bra träningsanpassade badkläder från till exempel Sportamore och kombinera sommarens många bad med lite simträning. Men kom ihåg att använda SPF, bra billiga solskydd hittar du bland annat på Apotea och de skyddar både mot cancer och rynkor så tänk på det när du hänger på stranden i sommar.

En bra grej som kommit starkt på senare år är alla utegym. Så härligt att stå ute och lyfta tungt Det är liksom den ultimata uteträningen att jogga lätt till ett utegym och köra lite styrka sedan jogga lätt hem igen. Man kan med fördel ha med en snygg vattenflaska och en proteinbar så man inte tappar sugen i en snygg och praktisk löparryggsäck från Wiggle. Glöm för allt i världen inte att stretcha när du kommer hem. Även om du är trött och det inte ger ett så tydligt resultat. Om man fuskar med stretchen straffar det sig alltid i längden. För löpare innebär det ofta korta och stumma hamstrings så ta ett gott råd och se till att ha ork kvar att stretcha.
Publicerad av Rabatterat.se den 10 april 2017

Handla med rabatt på wiggle.se

WiggleWiggle är en nätbutik med fokus på utrustning för människor som vill leva ett aktivt liv. Om du vill utöva en idrott eller fritidsaktivitet gäller det att ha rätt prylar för att göra din sysselsättning både säker och rolig. Wiggle ser till att förse dig med utrustningen som gör att idrottsutövandet och friluftslivet går som en dans. Här hittar du det mesta inom sport och friluftsliv vilket betyder att du aldrig behöver gå utan rätt utrustning när du vill ge dig ut på vägarna eller i naturen. Om du dessutom använder en Wiggle rabattkod blir det också billigare att lägga en beställning.
Wiggle Screenshot Screenshot från wiggle.se

Info om Wiggle rabatter

Företaget har funnits sedan 1999 men har expanderat kraftigt sedan starten. Genom ett brett sortiment och god service är de idag en ledande aktör på marknaden för sportartiklar på nätet. Detta tack vare nöjda kunder och ständigt ökande försäljningssiffror. Hos Wiggle hittar du allt för att tillgodose din aktiva livsstil. De har direktkontakt med sina leverantörer och på hemsidan hittar du flertalet kända märken att välja bland. Målsättningen är att erbjuda kunderna ett stort urval idrottsartiklar för att inspirera till en aktiv fritid och en tillfredsställelse i sportutövandet.

Wiggle har delat upp sitt utbud i olika kategorier för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta rätt utrustning för dig. Här finns exempelvis en kategori för cyklister som vill ha det senaste när det kommer till cykelutrustning. Oavsett om du vill investera i en ny cykel med kolfiberram eller om du bara behöver ett nytt cykellås har Wiggle något för dig. Det gäller över löpare och simmare. Här hittar du ett brett sortiment av alltifrån löparskor till simglasögon som ser till att du kommer igång med träningen. En Wiggle rabattkod håller också priset på en låg nivå och gör att du får mer utrustning för pengarna.

För att du ska maximal flexibilitet kring din beställning har Wiggle sett till att erbjuda returnering av varor som du vill skicka tillbaka. Det betyder att om du inte är nöjd med någon vara har du alltid rätt att skicka tillbaka den utan kostnad. Om du lägger mer än £20 på en beställning behöver du inte heller betala någon frakt. Det gör att din utrustning skickas tryggt och bekvämt direkt hem till dig samtidigt som du kan dra nytta av e-butikens lägre priser. Med en av våra Wiggle rabattkoder blir det ännu billigare att sportutrustning av hög kvalitet.