Rabattkoder till XLMoto

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på xlmoto.se

XLMoto
Att åka motorcykel representerar bland många andra saker kraft och frihet. Den som upptäckt magin i motorcyklar känner passionerat för det och det blir väldigt lätt en del av livsstilen. För den som kör och är intresserad av Motorcyklar är XLMoto tveklöst en av de bästa och mest välsorterade butikerna. I deras sortiment finner du både motorcykeldelar, kringutrustning, tillbehör och kläder. XLMoto ger en lägsta prisgaranti vilket innebär att om du skulle hitta någon vara i deras sortiment till ett lägre pris någon annanstans så kommer de att matcha det priset. Med en XLMoto rabattkod kan du handla till lägre priser ur ett sortiment som innehåller hundratusentals varor. Bland butikens varumärken finns till exempel 100%, Airhoh, Akrapovic, D30, Dunlop, FXR, KYT, Leatt, Lightech, Moto-Master, Progrip, Razorback, Shido, Twinair och många, många fler. Det ger sammantaget ett utbud som täcker alla baser i ditt motorcykel-intresse. Från plagg som hjälmar, skydd, stövlar, handskar och underställ till hårdvara som bromsar, chassin, kedjor, däck, motorer och avgassystem. Du slipper i och med det söka dig till olika butiker för att få tag i allting som är nödvändigt för ditt motorcykelåkande. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till XLMoto just nu. Tipsa oss om en XLMoto rabattkod här.

Butiker liknande XLMoto

Populära butiker i samma kategori som XLMoto. Se alla butiker inom kategorin motor.

Info om XLMoto rabatter

XLMoto Screenshot Screenshot från xlmoto.se
Alla XLMotos varor lagerhålls i Sverige och levereras till hela landet samt till Europa. Varor skickas med Postnord och paket hämtas ut hos det av postens serviceställen som är beläget närmast ditt hem. För alla beställningar gäller 60 dagars öppet köp. Beställningar över 1000 kr levereras fraktfritt, utom om de innehåller särskilt tunga eller skrymmande varor, i de fallen tillkommer ett påslag på 99 kr. Du får dock endast ett påslag oavsett hur många skrymmande varor din beställning består av. Butiken har som målsättning att leverera alla beställningar inom 2-6 dagar. Alla paket försäkras och XLMoto står för transportrisken. Den som har möjligheter att hämta sina varor själv kan välja att hämta dem i deras fysiska butik i Stockholm. Om du beställt kläder och haft oturen att få fel storlek så kan du alltid byta dina plagg kostnadsfritt. Förutom direktbetalningar går det att betala via faktura eller göra delbetalningar med Klarna. För eventuella frågor har XLMoto en kundtjänst som går att nå via telefon alla vardagar mellan klockan 10:00-17:00. Du kan också få svar på dina frågor via epost. Du får självklart tillgång till samma service och samma villkor för din beställning om du använder dig av en XLMoto.se rabattkod.

XLMoto startade sin verksamhet år 2005 och var redan från början inriktade mot att samla ett stort sortiment av reservdelar och kringutrustning till motorcyklar på ett och samma ställe. Inledningsvis hade man lagret i ett garage och satsade på att erbjuda snabb frakt och överkomliga priser. Redan några år senare hade man vuxit ur garaget. Idag sysselsätter företaget ungefär 100 personer och har kontor i Stockholm och Åre samt en fysisk butik i Västberga i Stockholm, det enorma lagret finns i Helsingborg. Det gör det möjligt för XLMoto att behandla och skicka ut ett stort antal beställningar varje dag. Använd dig av en rabattkod till XLMoto när du lägger din beställning, för varför ska du betala mer än nödvändigt för ditt intresse?

Kontakta XLMoto

AdressXLmoto.se
Elektravägen 22
126 30 Hägersten
Telefon08-509 043 00
E-post[email protected]