Rabattkoder till XXL

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på xxl.se

XXL
XXL är Nordens snabbast expanderande sportvaruhuskedja, med butiker i Norge, Sverige och Finland. I Sverige finns det i dagsläget 20 stycken XXL-varuhus, som alla passande nog är extra stora. I Stockholm finns det hela fem butiker, i Göteborg två, och det finns en butik vardera i Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Örebro, Linköping, Norrköping, Västerås, Uppsala, Gävle, Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleå. XXL har en enkel affärsidé: välkända varumärken, stort urval, och extra pressade priser. Det sistnämnda är bland annat möjligt tack vare låga lokalhyror och att inköpen samordnas i Norden, vilket ger mängdrabatt. Med andra ord är lokalerna XXL, medan priserna är XXS. Med en XXL rabattkod har du därför en rabatt på ett pris som redan är ordentligt pressat. Det är inte fy skam, särkilt som det ofta rör sig om märken och produkter som säljs till ett betydligt högre pris på andra ställen, trots att det rör sig om samma vara. Läs mer »
XXL rea
Spara stort på hundratals produkter i XXLs Fyndhörna. Extra extra låga priser utlovas
Obekräftat slutdatum
Få fri frakt på köp från xxl.se
Hos XXL får du fri frakt till närmaste DHL-ombud vid köp av varor för över 399 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till XXL

58

personer har besökt vår sida för XXL denna vecka

2

personer har sparat pengar hos XXL denna vecka

Butiker liknande XXL

Populära butiker i samma kategori som XXL. Se alla butiker inom kategorin sport.

Info om XXL rabatter

XXL Screenshot Screenshot från xxl.se
En uttalad målsättning hos XXL är att ta upp kampen med de många mindre specialistbutikerna som finns för olika idrotter, motionsformer och friluftsliv. Med begreppet ”All sports United” satsar företaget på att samla mängder av sport- och vildmarksprodukter under ett och samma tak. Därmed inte sagt att det saknas specialkunskaper i butikerna - tvärtom, faktiskt! Varuhusen är indelade i olika specialistavdelningar där säljarna är specialutbildade inom det område som de ansvarar för. XXL-varuhusen är ett eldorado för sport- och vildmarksintresserade, men ibland vill man ju också kunna handla i lugn och ro hemifrån. Med en rabattkod till XXL blir det nu billigare, vilket ju ger mer pengar över till annat på den välfyllda sajten.

Om du skulle känna dig osäker på om det verkligen är rätt produkt som du är på väg att beställa så kan det vara skönt att veta att du har hela 365 dagars öppet köp från och med köpdatumet, med fri retur och byte. Tänk bara på att du inte kan byta eller returnera en vara som är använd, eller som på något vis är defekt. Grundregeln är att en vara ska vara i ett så pass bra skick att butiken ska kunna sälja den på nytt. Ångerrätten gäller heller inte för varor som personligt anpassade för dig, som till exempel monterade skidor. Öppet köp gäller inte heller på vare sig ammunition eller vapen som kräver licens. Med denna information i baktanke är det bara att sätta igång och använda dig av en våra XXL rabattkoder och beställa från ett stort och prispressat urval. Förutom med de vanliga bank- och kreditkorten kan du även betala via Klarna eller med delbetalning i din egen takt med mellan sex och 36 delar.

Kontakta XXL

AdressXXL Sport & Vildmark AB
Pilängsgatan 9
70594 Örebro
E-post[email protected]