Rabattkoder till Adlibris

Till butiken
5% rabatt på kurslitteratur hos Adlibris
Bli studentkund hos Adlibris och få 5% rabatt på första köpet och 100 kr presentkort vid köp över 1000 kr
Obekräftat slutdatum
Adlibris erbjudande
Köp böcker till fyndpris i Adlibris Fyndhörnan
Obekräftat slutdatum
Fri frakt på adlibris.se
Fri frakt med fraktalternativet 'Ekonomi' hos Adlibris vid köp över 99 kr
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Adlibris

Populära butiker i samma kategori som Adlibris. Se alla butiker inom kategorin böcker.

Missa inga rabattkoder till Adlibris, gå med i vårt nyhetsbrev!

Handla med rabatt på adlibris.se

Adlibris
Adlibris, Nordens största bokhandel, har över 10 miljoner titlar i sortimentet och erbjuder fri frakt på alla beställningar över 99 kr. Dina böcker har du hemma inom 2-5 dagar. Som student får du 5 % rabatt på ditt första köp. Med en Adlibris rabattkod från oss kan du få upp till 10 % rabatt på böcker. Passa även på att fynda under den årliga återkommande bokrean i februari varje år. Sedan 2013 hittar du även ett stort utbud av e-böcker hos Adlibris. Med sitt löfte om billiga böcker på nätet, är bokhandeln online som är nummer ett för alla bokslukare. Adlibris erbjuder böcker i alla möjliga format med allt från pocketböcker, hårdpärmar och CD-böcker till e-böcker och nedladdningsbara ljudböcker.
Adlibris Screenshot Screenshot från adlibris.se

Info om Adlibris rabatterDet enorma sortimentet av böcker hos Adlibris inom kategorier såsom barnböcker, kokböcker, deckare, skönlitteratur och uppslagsverk fulländas med bland annat böcker med teman om hem och trädgård, humor- och presentböcker, samt resor- och geografi. Det finns något för alla oberoende på ålder och intressen, eftersom Adlibris har något för alla som älskar böcker och älskar att läsa. Det är lätt att hitta både det man söker efter och det man inte visste att man sökte efter. Om man ändå har svårt att hitta rätt bok ger personalen vid Adlibris under fliken "Personalen tipsar" utomordentliga tips som engagerar läsarna. Men även olika topplistor, aktualiteter, fynd och prisvinnande böcker hittas lätt bland det breda urvalet. Därtill finns det gott om studentlitteratur som finns tillgängligt både snabbt och billigt för studerande, speciellt med studentrabatten som ges vid det första köpet. Grundarna av Adlibris ligger även bakom det populära nätapoteket Apotea och med en av våra Apotea rabattkoder kan du få upp till 10% rabatt + fri frakt på ditt nästa köp. Med att alltid vara mångsidig och alltid tillgänglig kan man på Adlibris alltid hitta billiga böcker. Och på så sätt ger Adlibris sina kunder alltid bästa möjliga chanser att hitta rätt bland de proppfulla bokhyllorna på nätet. Och med en rabattkod till Adlibris får du hem din läsning ännu billigare.

Hur använder jag en rabattkod hos Adlibris?

Lägg de böcker du vill köpa i varukorgen och klicka dig vidare till kassan. Se till så att du har din kod redo när du väl kommer till kassan, du behöver ange den där. Så här går du tillväga för att lägga till den:

1. Logga in på Adlibris eller fortsätt utan att logga in.
2. Klicka på länken "Använd en kampanjkod".
3. Ett fält visas nu under länken. Fyll i din kod och klicka på "Använd kampanjkod".
4. Välj fraktsätt och slutför köpet. Klart!

Använda en rabattkod hos Adlibris

Kontakta Adlibris

AdressAdlibris AB
Box 3667
103 59 Stockholm
Telefon08-441 40 50
E-post[email protected]