Rabattkoder till Akademibokhandeln

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på akademibokhandeln.se

Akademibokhandeln
Akademibokhandeln är en av de största återförsäljarna av böcker i Sverige. Förutom sin webbshop har de även cirka 100 fysiska butiker över hela Sverige. Framgångssagan började redan 1971 när de slog upp sin första butik. Idag har de flera tusentals böcker i sitt sortiment och med en Akademibokhandeln rabattkod kan du göra riktigt bra fynd. I ett samhälle där vi läser allt mindre vill Akademibokhandeln stimulera läsglädje hos både stora och små. Läs mer »
Akademibokhandeln erbjudande
Aktuella studenterbjudanden på kurslitteratur, pennor, kalendrar och anteckningsböcker hos Akademibokhandeln
Obekräftat slutdatum
Akademibokhandeln erbjudande
Köp 4 pocket - betala för 3 på Akademibokhandeln.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt på Akademibokhandeln.se
Inloggade kunder får altid fri frakt vid köp för minst 149 kr hos Akademibokhandeln
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Akademibokhandeln

31

personer har besökt vår sida för Akademibokhandeln denna vecka

5

personer har sparat pengar hos Akademibokhandeln denna vecka

Butiker liknande Akademibokhandeln

Populära butiker i samma kategori som Akademibokhandeln. Se alla butiker inom kategorin böcker.

Info om Akademibokhandeln rabatter

Akademibokhandeln Screenshot Screenshot från akademibokhandeln.se
Hos Akademibokhandeln hittar du allt du behöver för en kreativ och inspirerande stund. Deras största produktkategori är böcker och de säljer både skönlitteratur och facklitteratur. Oavsett om du är intresserad av historia, vill läsa en bra deckare eller lära dig mer om ett visst resmål finns en bok som passar dina behov. De är också väldigt snabba med att ta in nyheter med efterlängtade och omskrivna böcker. Du med barn hittar både pysselböcker och andra barnböcker för alla åldrar. Forskare påpekar hela tiden hur viktigt det är med läsning för barn och du kommer säkerligen hitta en bok som faller ditt barn i smaken.

Förutom böcker har de också en stor kategori med andra produkter som stimulerar din kreativitet. Om du gillar att skriva kan du köpa dig praktiska anteckningsblock i olika storlekar och tillhörande pennor. De har även kalendrar, bordsspel och kontorsmaterial. Med en rabattkod till Akademibokhandeln kan du köpa allt du behöver inför en skolstart eller ett nytt jobb. Älskar du att måla eller fota kan du hitta olika typer av färger, teckningsblock och fotoalbum. Det finns även kort och kuvert för dig som ska skicka brev eller vill piffa till en gåva lite extra. Akademibokhandeln håller fast vid de traditionella kontaktvägarna som brev och att skriva för hand. Det kan kännas positivt i en värld som blir allt mer digitaliserad.

Detta är Akademibokhandelns affärsidé

Akademibokhandeln vill sälja stora upplevelser via sina böcker och möjligheten att umgås med vänner och familj runt ett bordsspel eller pussel. De vill också att du ska kunna samla dina tankar i deras sortiment av anteckningsblock och stimulera din kreativitet. Med sina rikstäckande butiker och näthandel vill de kunna nå hela Sverige på ett enkelt och smidigt sätt. Med en av våra Akademibokhandeln rabattkoder kan du snabbt lägga en beställning och få den levererad inom några arbetsdagar. De vänder sig både till privatpersoner, offentlig sektor och till företag.

Företaget ägs av Volati AB och ingår i något som kallas Bokusgruppen (där även Bokus ingår) med huvudkontor i Stockholm. De tycker det är viktigt att understryka att läsglädje inte bara är något personligt utan också del av en gemenskap. Du kan till exempel läsa för ditt barn eller diskutera en bra bok med någon i din närhet. De arbetar också för demokrati och hållbarhet och vill uppmuntra folk till att läsa mer. Att läsa är utvecklande på många sätt och gör att vi som människor förstår varandra. De är också noga med att erbjuda böcker i flera format så det finns tillgängligt för alla som vill läsa. De tar också in litteratur från hela världen på flera olika språk.

Kontakta Akademibokhandeln

AdressAkademibokhandeln
Box 2100
103 13 Stockholm
Telefon010-744 10 40
E-post[email protected]